Asus XG248Q alınmalı mı?

Birkaç aydır bu monitörü almayı düşünüyorum görenleriniz veya kullananlarınız varsa yardımcı olabilir misiniz? Özellikleri ve fiyatı çok uygun geldi ve G-SYNC desteği de var.

Sisteminizde oynayacağınız oyunlara göre değişkenlik gösterebilir. Mesela örnek verecek olursam CS:GO gibi bir oyunda 240 FPS ve üstü alıyorsanız kullanabilirsiniz, yok benim oynadığım oyunlar genel olarak 240 FPS'e kadar çıkamıyor diyorsanız almanın bir mantığı yok. Demek istediğim sisteminiz genel itibariyle oyunlarda 240 FPS'e kadar çıkıyor mu ? Özelliklerini belirtirseniz daha sağlıklı bir cevap alırsınız.

Gtx 1060 ekran kartı kullanıyorum. Singleplayer Fps-Tps türü oyunlar ile birlikte Pubg, Rainbow Six Siege gibi online oyunlar, Total War, Civilization vb. gerçek zamanlı strateji veya tur tabanlı strateji oyunları oynuyorum, karışık yani.

Şu an için değil ama ilerde ekran kartını da değiştirmek istiyorum. Şimdi bu monitörü almış olsam, Gtx 1060 ile kullanabilir miyim ? Herhangi bir sorun yaşama ihtimalim var mı, varsa nedir ?

XG248Q

Gtx 1060 ekran kartı kullanıyorum. Singleplayer Fps-Tps türü oyunlar ile birlikte Pubg, Rainbow Six Siege gibi online oyunlar, Total War, Civilization vb. gerçek zamanlı strateji veya tur tabanlı strateji oyunları oynuyorum, karışık yani.

Şu an için değil ama ilerde ekran kartını da değiştirmek istiyorum. Şimdi bu monitörü almış olsam, Gtx 1060 ile kullanabilir miyim ? Herhangi bir sorun yaşama ihtimalim var mı, varsa nedir ?

XG248Q
XG248Q 240 Hz olduğundan gtx 1060 sorun çıkarabilir. Ben de ilkle bu monitörü alma taraftarıydım ama incelemelerden güzel sonuçlar alamadı ve görüntüsünü canlı canlı gördüm, soluk ve renk kalitesi düşüktü. Eğer 240 Hz sizin için ihtiyaç değilse yani profesyonel bir gamer değilseniz tavsiye etmem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı