Asus XG248Q ELMB Devre Dışı

AimCraviTe

Megapat
Daha fazla  
Kullandığım monitor Asus XG248Q modelidir. Fakat monitor ayarlarında ELMB seçeneği devre dışı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bunu etkinleştirmem lazım. Teşekkürler şimdiden.

ELMB görüntüde oluşan bulanıklığı azaltıyor ama o monitör 240Hz'de çalıştığı için açık kalmasına gerek yok.
Peki yinede açamıyor muyuz? neden kapalı bu seçenek anlamadım. Bir kaç rekabetçi oyunlarda 4:3 oynuyorum ve o yüzden aktif etmem lazım.

Peki yinede açamıyor muyuz? neden kapalı bu seçenek anlamadım. Bir kaç rekabetçi oyunlarda 4:3 oynuyorum ve o yüzden aktif etmem lazım.

Bilmiyorum ama Nvidia denetim masasından yenileme hızını 60Hz'e düşür, belki o zaman açılır. 144Hz ve üstünde sanırım kapalı kalıyormuş.

Dostum bende o monitörü almayı düşünüyorum memnun musun? Birde XG258Q ile aralarındaki fark sadece 0.7inch boyutumu?

Dostum bende o monitörü almayı düşünüyorum memnun musun? Birde XG258Q ile aralarındaki fark sadece 0.7inch boyutumu?
Monitor çok iyi. Bir sürü seçenekleri bulunuyor ve 24 inc olması daha iyi. Yani rekabetçi oyunları oynuyorsan 27 gibi boyutlar iyi değil. Onun dışında evet, XG258Q ile arasındaki tek far 25 inc olmasıdır. Bu arada bu model olan 2 monitor G-Sync uyumludur. Aslında FreeSync fakat son güncelleme sonrası G-Sync kullanılabiliyor.

Kardesim son olarak G-Sync de problem var mı? Sorunsuz çalışıyor mu

Kardesim son olarak G-Sync de problem var mı? Sorunsuz çalışıyor mu
Herhangi bir sorun yok. Ama fazla detay veremeyeceğim çünkü genellikle rekabetçi oyunları oynuyorum ve Vsyn kapatıyorum. Ama dediğim gibi sorunsuz bir şekilde monitor ile beraber uyumlu ve çalışıyor.

Kullandığım monitor Asus XG248Q modelidir. Fakat monitor ayarlarında ELMB seçeneği devre dışı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bunu etkinleştirmem lazım. Teşekkürler şimdiden.
Düzelttin mi bilmiyorum fakat ELMB aktif olabilmesi için Adaptive Sync(G-Sync) veya Free-sync kapalı olması lazım. Eğer kapalı ise ilginç bir durum. Fabrika ayarlarına döndürebilirsin. Sonra ilk deneyeceğin şey ELMB aktif etmek olsun.

Evet çözdüm o meseleyi. Yinede cevabınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…