H Hamza yıldırım Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #31 Starline dedi: Kardeşim bende ASUS VG248qg var G-SYNC V-Sync offda ama ELMB açılmıyor 165 Hz'de kullanıyorum ondan mı ? Kardeşim meseleyi nasıl çözdün bende G-SYNC ve adaptive sycn kapalı ama elmgyi açamıyorum 165 Hz'de kullanıyorum ondan mı?= Kardeşim nasıl çözdün bende G-SYNC ve adptive Sync kapalı ama ELMB'yi açamıyorum sebebı nedir 165 Hz'de kullandıgım için mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam emin değilim, sadece nasıl açılacağını öğrendim ve eğer FPS oyunu oynuyorsanız açılmaması gereken bir özellik bilginiz olsun.
Starline dedi: Kardeşim bende ASUS VG248qg var G-SYNC V-Sync offda ama ELMB açılmıyor 165 Hz'de kullanıyorum ondan mı ? Kardeşim meseleyi nasıl çözdün bende G-SYNC ve adaptive sycn kapalı ama elmgyi açamıyorum 165 Hz'de kullanıyorum ondan mı?= Kardeşim nasıl çözdün bende G-SYNC ve adptive Sync kapalı ama ELMB'yi açamıyorum sebebı nedir 165 Hz'de kullandıgım için mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam emin değilim, sadece nasıl açılacağını öğrendim ve eğer FPS oyunu oynuyorsanız açılmaması gereken bir özellik bilginiz olsun.
S Starline Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 111 28 Ocak 2021 #32 Hamza yıldırım dedi: Olabilir hocam emin değilim, sadece nasıl açılacağını öğrendim ve eğer FPS oyunu oynuyorsanız açılmaması gereken bir özellik bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... zaten açılmıyor 120 hzden sonrası açılmıyor
Hamza yıldırım dedi: Olabilir hocam emin değilim, sadece nasıl açılacağını öğrendim ve eğer FPS oyunu oynuyorsanız açılmaması gereken bir özellik bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... zaten açılmıyor 120 hzden sonrası açılmıyor
Ö Özgür Karagöz Decapat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 25 17 Nisan 2021 #33 165 hertz kullanıyorum Gsync kapatınca ELMB Açılıyor . vg258qr kullanıyorum