Hocam dell'e kötü demişlerdi birde ben 24inc istiyorum. Rog olanı alıcam sanırım ama hiç inceleme yok.Vg27vqm VA panel. Ghosting'i ne durumdadır bilmiyorum ama IPS alternatifler varken bence alınmaz. XG249cm alınabilir. Alternatif olarak şunlara bakabilirsiniz:
AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.798,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam Dell'e kötü demişlerdi bir de ben 24inc istiyorum. ROG olanı alacağım sanırım ama hiç inceleme yok.
Normalde AOC öneriyorum. Şu sıralar alan bazı kişilerde ölü püksel denk geldi. Önerirken düşünmeye başladım. Dell son seçenek olur aralarında.
ROG gerçek ROG değil. İş gördüğü söyleniyor.
İnceleme: ASUS ROG STRIX XG249cm incelemesi incelemesi mevcut. Sorabilirsiniz kullancıya istediğinizi.
Hocam peki hangisini almalıyım.
Gördüğüm ve bildiğim marka-model eşitlemesinde AOC daha iyi bir tercih. Renk kalitesi başarılı, panel gecikme değeri düşük. Marka ve modelde eksiklik bulunmuyor. Satıcısı Amazon. Bu yüzden alınabilir. Sorunlu ürün gelirse direkt iade eder uğraşmazsınız. Sinerji'den almanızı önermiyorum yalnız. Uğraştırıyorlar.
Hocam satıcı vatan ya da gaminggentr olmalı babam internetten alışverişe izin vermiyor.
Hocam ASUS kötü mü peki yani çok mu fark var aralarında