ASUS XG27VQ vs AOC C27G2ZU/BK

Bütçe
3500

Yusuf Türk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bunlardan birisini alacağım, hangisini önerirsiniz?

Screenshot_2021-03-13-17-43-05-128_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2021-03-13-17-42-50-256_com.android.chrome.jpg

Hocam gördüğünüz gibi AOC'de daha fazla özellik var. Fakat Asus'ta da daha hoş bir tasarım var. Buna göre tercihi siz yapmalısınız bence. Ben AOC kullandığım için AOC seçerdim sanırım, özellikleri de cezbedici.

Hocam gördüğünüz gibi AOC'de daha fazla özellik var. Fakat Asus'ta da daha hoş bir tasarım var. Buna göre tercihi siz yapmalısınız bence. Ben AOC kullandığım için AOC seçerdim sanırım, özellikleri de cezbedici.
Ewet ama asus rog strix çok önerdiler kalite ve şekli çok güzel diyorlar onun için kafam çok karıştı
Bu bütçede 2K daha uygun olmaz mı?
hangi monitörü önerirsin 2k msi optix var ama şuan ki kullandığım msi optix ve hiç memnun değilim.

Evet ama ASUS ROG STRIX çok önerdiler kalite ve şekli çok güzel diyorlar onun için kafam çok karıştı.

Hangi monitörü önerirsin 2K MSI Optix var ama şu anki kullandığım MSI Optix ve hiç memnun değilim.

Burada birçok model mevcut. İnceleme vesare araştırabiliriz. Bu bütçeye çıkmış iken bence 2K tercih edilmeli.

Burada birçok model mevcut. İnceleme vesare araştırabiliriz. Bu bütçeye çıkmış iken bence 2K tercih edilmeli.

Evet 2K mantıklı gibi ama ASUS ROG STRIX tasarımını çok beğeniyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı