Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 25 Kasım 2018 #11 Cihan Kalaarmut dedi: İkisinde de RGB var kardeşim. Diğerinde görsel olarak vermemişler ama ikisinde de mevcut Genişletmek için tıkla... Elbette ikisinde de var . Dikkat ettiyseniz sRGB "kapsamı" yazdım. İlkinde %125 iken diğeri %100.
Cihan Kalaarmut dedi: İkisinde de RGB var kardeşim. Diğerinde görsel olarak vermemişler ama ikisinde de mevcut Genişletmek için tıkla... Elbette ikisinde de var . Dikkat ettiyseniz sRGB "kapsamı" yazdım. İlkinde %125 iken diğeri %100.
CiHaSu Hectopat Katılım 30 Kasım 2017 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2018 #12 MayPc dedi: Elbette ikisinde de var [emoji3]. Dikkat ettiyseniz sRGB "kapsamı" yazdım. İlkinde %125 iken diğeri %100. Genişletmek için tıkla... Pardon dostum dikkat etmedim ya da konuya yabancı kaldım biraz
MayPc dedi: Elbette ikisinde de var [emoji3]. Dikkat ettiyseniz sRGB "kapsamı" yazdım. İlkinde %125 iken diğeri %100. Genişletmek için tıkla... Pardon dostum dikkat etmedim ya da konuya yabancı kaldım biraz