kaplanysf
Decapat
İyi günler, benim 1 adet Asus Xonar DGX 5.1 ses kartım var harici olarak PCI-e slotundan takarak kullanıyordum ta ki geçtiğimiz hafta bilgisayarıma temiz bir format atmaya karar verene kadar. Formatı attıktan ve aygıt yöneticisinden driverları otomatik kurulamayan donanımlara bakarken bir tek "Çoklu Ortam Ses Denetleyicisi" ismiyle ses kartımın Windows tarafından otomatik kurulamadığını gördüm ve hikaye de burada koptu arkadaşlar. Eski zamanlarda böyle sorunlarla çok karşılaşırdık ama ben son 5-6 senedir böyle bir problemle ne karşılaştım ne de duydum. Sorun şu ki gerek Asus'un sitesinden aldığım driver kurulumları olsun gerekse 3. parti universal driverlar olsun, ses kartı için herhangi bir driver kurmaya çalıştığımda setup başladıktan birkaç saniye sonra ilerleme henüz yarıdayken bilgisayar mouse da dahil olmak üzere komple donuyor.
Görev yöneticisi dahi açtırmıyor. Denediğim bütün driver setupları bu şekilde donmayla bitiyor ne bir hata kodu ne de başka bir şey alıyorum.Mecburen power butonuyla bilgisayarı kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Ne olur bana yardım edin ben bu hatayı aldığımda tek söylediğim bunu çözse çözse @Recep Baltaş çözer oldu, umarım çok meşgul değildir de sorunumu görür bir şekilde yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Görev yöneticisi dahi açtırmıyor. Denediğim bütün driver setupları bu şekilde donmayla bitiyor ne bir hata kodu ne de başka bir şey alıyorum.Mecburen power butonuyla bilgisayarı kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Ne olur bana yardım edin ben bu hatayı aldığımda tek söylediğim bunu çözse çözse @Recep Baltaş çözer oldu, umarım çok meşgul değildir de sorunumu görür bir şekilde yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Son düzenleyen: Moderatör: