Asus Xonar U5 vs U7

cem41_83

Hectopat
Daha fazla  
İki ses kartından birini almayı düşünüyorum. Kulaklığım Logitech G233, anakartım Asus Z270F Rogstrix. Aslında anakartın ses çıkışları bana yetiyor fakat mikrofon sistem seslerini aldığı için harici ses kartı alma gereği duydum. Anakartın garantisi var eğer ses cıkışlarindaki problemden sistem sesini alıyorsa garantiye gönderirim garantilik bir durum degilse kullandığım kulaklık harici ses kartlari için yeterli midir yoksa daha üst bir kulaklık gerekir mi?

Mikrofon sistem sesini alıyor derken kasa içindeki fan seslerinden mi bahsediyorsunuz yoksa açık olan uygulamaların seslerinden mi?
Müzik dinlerken veya youtubede video izlerken discordta ses karsiya gidiyor ses kaydiylada denedim yine ayni kayda aliyor müzik sesini mikrofon takili degilkende aliyor sesi

Son düzenleme:
Müzik dinlerken veya Youtube'da video izlerken Discord'da ses karşıya gidiyor. Ses kaydıyla da denedim yine aynı. Kayda alıyor müzik sesini. Mikrofon takılı değilken de alıyor sesi.
Bununla ilgili bir ayar var Discord'da. Şu an tam hatırlamıyorum ama bu sorun anakartınızla alakalı değil. Bununla birlikte iyi bir 5+1 ses sisteminiz varsa Xonar U5'i tavsiye ederim çok başarılı bir ses kartı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı