Asus yardımcı programları

Osmn C

Kilopat
Daha fazla  
Daha önceki sistemimde MSI anakart ve ekran kartı kullanıyordum ve MSI’ın yardımcı programlarına aşikardım. Daha sonra sistemi yükseltme ve marka değişimi doğrultusunda Asus’a geçiş yaptım ve Asus'un yardımcı programlarında MSI'daki gibi Afterburner, Gamingapp, Gaming LAN Manager gibi basit yönlendirelebilecek programları var mıdır? Varsa neleri kullanmam daha yararlı olur öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
  • Ekran kartı Asus RTX 2060 OC
  • Anakart Asus TUF B450 Plus Gaming

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus GPU Tweak var MSI'ın Afterburner'ı.
Fan Xpert, fan kontrol ve ısı değerleri görüntüleme.
Senin anakartta ve ekran kartında Aura Sync'ta var, anakart ve ekran kartı üzeirndeki ledleri kontrol etmeni sağlıyor.
Yayıncılık için XSiplit Gamecaster yazılımı var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Asus GPU Tweak var MSI'ın Afterburner'ı.
Fan Xpert, fan kontrol ve ısı değerleri görüntüleme.
Senin anakartta ve ekran kartında Aura Sync'ta var, anakart ve ekran kartı üzeirndeki ledleri kontrol etmeni sağlıyor.
Yayıncılık için XSiplit Gamecaster yazılımı var.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı