A assassin's creeper Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar Asus Notebook var. Oyun bilgisayarı diyebiliriz yani. Amacım oyun oynamak face vs fazla girmiyorum. Prize takılı olarak kullanıyorum. Özellikleri yazıyım i7 işlemci 8 GB Ram 2 GB Nvidia GT740m Ekran kartı 1TB Harddisk. Bu özellikler varken oyunları High-Ultrada oynuyorum. Ama Denetim masasında şöyle birşey var hangisini seçsem oyunlarda daha iyi performans alırım ? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2014
Arkadaşlar Asus Notebook var. Oyun bilgisayarı diyebiliriz yani. Amacım oyun oynamak face vs fazla girmiyorum. Prize takılı olarak kullanıyorum. Özellikleri yazıyım i7 işlemci 8 GB Ram 2 GB Nvidia GT740m Ekran kartı 1TB Harddisk. Bu özellikler varken oyunları High-Ultrada oynuyorum. Ama Denetim masasında şöyle birşey var hangisini seçsem oyunlarda daha iyi performans alırım ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Temmuz 2014 #2 Plan ayarlarını değiştir de ve detaylara bak. Buna göre kararını verebilirsin.
ygtsys Hectopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 181 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılımcılığı 17 Temmuz 2014 #3 Ben hala anlamış değilim yüksek performans ile güç tasaruf modunu nedense ben hiçbir fark göremedim Bendemi problem var ?
Ben hala anlamış değilim yüksek performans ile güç tasaruf modunu nedense ben hiçbir fark göremedim Bendemi problem var ?
G Göksel Kilopat Katılım 17 Haziran 2012 Mesajlar 355 18 Temmuz 2014 #4 Yüksek performans pil tüketimini düşürür. Çok fark olmasa 'da oyun oynarken yüksek performansı seçip oynayabilirsin.
Yüksek performans pil tüketimini düşürür. Çok fark olmasa 'da oyun oynarken yüksek performansı seçip oynayabilirsin.
A assassin's creeper Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2014 #5 Göksel dedi: Yüksek performans pil tüketimini düşürür. Çok fark olmasa 'da oyun oynarken yüksek performansı seçip oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... pil önemli değil takmıyorum onu prize takıp oynuyorum
Göksel dedi: Yüksek performans pil tüketimini düşürür. Çok fark olmasa 'da oyun oynarken yüksek performansı seçip oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... pil önemli değil takmıyorum onu prize takıp oynuyorum
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.542 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Temmuz 2014 #6 Hangi oyunlari high ultrada oynuyorsunuz ?