Aldığın zamanki fiyatlarla şimdiki zamanı kıyaslamamak gerekir. Eminim o anakartı şimdi alacak olsan o fiyattan alamazsın. Bugün anakartının fiyat eşdeğerine B250, H270 alabilirsin Z270 için bütçe arttırman gerekir.
Aldığın zamanki fiyatlarla şimdiki zamanı kıyaslamamak gerekir. Eminim o anakartların şimdi alacak olsan o fiyattan alamazsın. Bugün anakartının fiyat eşdeğerine B250, H270 alabilirsin Z270 için bütçe arttırmanın gerekir.
Orası zaten hep hesaplı satıyor asıl aldığın yerden tekrar almaya kalksan ne kadar alırsın o önemli. Ayrıca Nanokatalog sitesinden alacaksan az ücret fazlasına Z170 Maximus Gene var.
Arkadaş ben niye uyarı aldım şimdi. Benim önerdiğim anakart 1151 işlemci soket tipine sahip.
Demişler ki bana 1151 sistemede 1151 v2 anakart çalışmaz diye. Ben burada v2 gibi bir şey göremiyorum. Neye göre oluyor o zaman bu ?
Ama tavsiyem işlemcinizi satıp 300 serisi bir anakart ile 8.nesil işlemciye geçmeniz yönünde elinize böyle bir fırsat geçmişken kendinizi zorlamanızda fayda var yoksa 8. Nesile geçişiniz uzayabilir