ASUS z170 A ve 8 GB HyperX Fury 2133 MHz DDR4 uyumlu mu?

Gunerozcan07

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Eski sistemimi yavaş yavaş sattım sayılır. Skylake işlemci i5 6600k
ASUS z170 A

Model anakartıyla birlikte 8 GB tek modül RAM aldım. ASUS'un sitesinde girdiğim zaman RAM uyumluluk bilgi kısmında aldığım RAM'ı göremedim. Acaba yanlış RAM mı aldım ilerde bana mavi ekran sıkıntısı yaşatır mı acaba ?

Aldığım RAM

Kingston 8GB Hyperx FURY Black 2133MHz DDR4 CL14 Ram (HX421C14FB/8)

Acaba yanlış mı aldık arkadaşlar daha sistemi kurmadım, parçalar bugün yarın gelecek ?

Arkadaşlar bilgilendirmenizi bekliyorum RAM ve işlemci geldi yarında anakart gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede yazan RAM' ler test edilen ve %99,9 uyumlu olanlardır. Orada göremediklerinizide alabilirsiniz fakat uyumluluk sorunun olma ihtimali olur sadece. Bir sorun yaşatmaz diye düşünüyorum, uyumsuzluk sorunu çıkartmaz.

Merhaba arkadaşlar.
Eski sistemimi yavaş yavaş sattım sayılır. Skylake işlemci i5 6600k
ASUS z170 A

Model anakartıyla birlikte 8 GB tek modül RAM aldım. ASUS'un sitesinde girdiğim zaman RAM uyumluluk bilgi kısmında aldığım RAM'ı göremedim. Acaba yanlış RAM mı aldım ilerde bana mavi ekran sıkıntısı yaşatır mı acaba ?

Aldığım RAM

Kingston 8GB Hyperx FURY Black 2133MHz DDR4 CL14 Ram (HX421C14FB/8)

Acaba yanlış mı aldık arkadaşlar daha sistemi kurmadım, parçalar bugün yarın gelecek ?

Arkadaşlar bilgilendirmenizi bekliyorum RAM ve işlemci geldi yarında anakart gelecek.

Ikisi de uyumludur. Bundan şüphelenmeyin, bende alacağım. Sisteminiz iyi hayırlı olsun, mavi ekranınız günler dilerim.

Peki ben bu tek modül ram'ı hangi slota takacağım? A1 yazan yere mi ? Işlemci solda kalacak şekilde baktığımız zaman en Soldakine mi takayım ?

Evet arkadaşım keşke i7 alsaydım ama çok Pahalı dolar Aldı başını gidiyor alamadım bütçem yetmedi.

Bu arada arkadaşlar Bendeki şanssızlık mı diyim kısmetsizlik mi diyim bilmiyorum . Anakart dün elime ulaştı fakat Gönderen firma anakartı açıp kullanmış . Resmen o beyaz Bölümün Üzerindeki Şeffaf koruyucu laçka olmuştu. Chipsetin üzerinde dikkatlice baktığımız zaman çizikler mevcut . Firmaya anakartı aynen geri göndereceğim. Notumu da Ayrıntılı yazdım zaten. Internet üzerinden Exa dan almıştım . Ben hiç böyle bişey görmedim . Kaliteli bir firma olduklarını sanıyordum . Sizin de fikriniz olsun arkadaşlar .

Tavsiye edebileceğiniz Güvenilir , daha önce paketi açmayan bir firma arıyorum . Eğer varsa yazarmısınız arkadaşlar ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı