Caner Çevik Hectopat Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 40 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar ASUS Z170-A ve ASUS Z170-PRO anakart arasında kaldım. PRO olanı daha sıcak geldi bana ama, fiyat farkına değer mi? Bir de PRO olanın hakkında pek inceleme yok. Acaba hangisi daha yeni ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2016
Arkadaşlar ASUS Z170-A ve ASUS Z170-PRO anakart arasında kaldım. PRO olanı daha sıcak geldi bana ama, fiyat farkına değer mi? Bir de PRO olanın hakkında pek inceleme yok. Acaba hangisi daha yeni ?
Badsmokin Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 348 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Medya Uzmanı 13 Şubat 2016 #2 Pro olan daha yeni diye biliyorum ben ama Asus'un teknik servisi son zamanlarda epey sıkıntılı. İyi araştır derim
Pro olan daha yeni diye biliyorum ben ama Asus'un teknik servisi son zamanlarda epey sıkıntılı. İyi araştır derim
Caner Çevik Hectopat Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 40 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2016 #3 Z170-PRO aldım, bir sıkıntı çıkmadı. NOT: Bir başlık hatası için bir hafta cevap yazamadım. Buraya bir kaç bilgi almak için geliyoruz hemen cezalandırılıyoruz.
Z170-PRO aldım, bir sıkıntı çıkmadı. NOT: Bir başlık hatası için bir hafta cevap yazamadım. Buraya bir kaç bilgi almak için geliyoruz hemen cezalandırılıyoruz.