Asus Z170 Ranger ve MSI Z270 sistem açılmama sorunu

Vanquishi

Hectopat
Daha fazla  
Dün arkadaşım 7600k MSI Z270'li güzel bir PC sipariş etti parçalar geldi. Her zamanki gibi PC'yi özenle topladık. Start verdik tüm PC fanlar acılıp kapandı. 4 5 kere ve sürekli PC böyle kaldı. Acamadık BIOS pilini falan her şeyi cıkardık taktık yok. Neyse arızayı bulmak için benim PC'yi getirdim önce power'ini taktık gene aynı 600w Zalman. İşlemciyi getir benimkine takalım anakart Asus Z170 Ranger taktık hiç bir tepki yok. Sadece işlemci fanı dönüyor diger anakarta bağlı fanlar dönmüyor ve qcode 00 hatası verdi. Görüntü falan da gelmedi. Dedik işlemci sıkıntı herhalde Benim işlemciyi onun PC'yi de takmıştık bu arada o da aynı şekilde kapatıp kapatıp acıyordu kendini. Tırstık hemen kestik gücü aldım işlemciyi kendi PC'mi taktım şu an PC'nin BIOS'una giremiyorun. Girdigim anda 3 SN içinde kitleniyor PC zaten. Acılmıyor RAID ayarı yapmam lazım BIOS'tan ama ne yaptıysam giremedim. Güncelleyemedim de anlayan arkadaşlar bir yardım ederse memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı