torq Decapat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 3 14 Mart 2019 #1 Yeni bir sistem topladım, overclock hakkında tavsiye edebileceğiniz ayarlar var mı? Anakart : Asus Rog Strix Z390-F Gaming Ekran Kartı : Asus GeForce Rog Strix RTX2060 GAMING OC İşlemci : Intel Core i5-9600k SSD: Samsung 970 Evo Plus - 500GB Bellek : Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000MHz Güç Kaynağı : Corsair RM750i 750W 80+ Gold Modüler Sıvı Soğutma : Corsair Hydro H100X 240mm Kasa : Corsair Carbide Serisi 275R Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2019
Yeni bir sistem topladım, overclock hakkında tavsiye edebileceğiniz ayarlar var mı? Anakart : Asus Rog Strix Z390-F Gaming Ekran Kartı : Asus GeForce Rog Strix RTX2060 GAMING OC İşlemci : Intel Core i5-9600k SSD: Samsung 970 Evo Plus - 500GB Bellek : Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000MHz Güç Kaynağı : Corsair RM750i 750W 80+ Gold Modüler Sıvı Soğutma : Corsair Hydro H100X 240mm Kasa : Corsair Carbide Serisi 275R
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 14 Mart 2019 #2 I5 9600k için reddit, youtube ve yabancı forumlarda binlerce rehber var. Ilk önce araştırıp takıldıgın yer olursa onun hakkında konu açsan?
I5 9600k için reddit, youtube ve yabancı forumlarda binlerce rehber var. Ilk önce araştırıp takıldıgın yer olursa onun hakkında konu açsan?
torq Decapat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 3 14 Mart 2019 #3 Unavailableuser dedi: I5 9600k için reddit, youtube ve yabancı forumlarda binlerce rehber var. Ilk önce araştırıp takıldıgın yer olursa onun hakkında konu açsan? Genişletmek için tıkla... konuyu açtıktan sonra söylediklerinizi yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki ayarları uyguladım fakat oyuna girerken mavi ekran ''whea_uncorrectable_error'' hatası aldım. nerede yanlış yapmış olabilirim.
Unavailableuser dedi: I5 9600k için reddit, youtube ve yabancı forumlarda binlerce rehber var. Ilk önce araştırıp takıldıgın yer olursa onun hakkında konu açsan? Genişletmek için tıkla... konuyu açtıktan sonra söylediklerinizi yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki ayarları uyguladım fakat oyuna girerken mavi ekran ''whea_uncorrectable_error'' hatası aldım. nerede yanlış yapmış olabilirim.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 14 Mart 2019 #4 RAMlere overclock yaptıysan stock hızına geri al.
torq Decapat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 3 14 Mart 2019 #5 Unavailableuser dedi: RAMlere overclock yaptıysan stock hızına geri al. Genişletmek için tıkla... Ram ile ilgili sadece XMP 2 aktif ettim onun haricinde başkada birşey yapmadım
Unavailableuser dedi: RAMlere overclock yaptıysan stock hızına geri al. Genişletmek için tıkla... Ram ile ilgili sadece XMP 2 aktif ettim onun haricinde başkada birşey yapmadım
maximus07 Megapat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 219 23 Mayıs 2019 #6 torq dedi: Ram ile ilgili sadece XMP 2 aktif ettim onun haricinde başkada birşey yapmadım Genişletmek için tıkla... En son ne yaptın? Kaç ghz. de kullanıyorsun. Bendede bu ikili var.
torq dedi: Ram ile ilgili sadece XMP 2 aktif ettim onun haricinde başkada birşey yapmadım Genişletmek için tıkla... En son ne yaptın? Kaç ghz. de kullanıyorsun. Bendede bu ikili var.