carn Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Ocak 2020 #1 Merhaba yakında sistemi yenileyeceğim ve bu anakartlar arasında kaldım. Sizce hangi anakartı tercih etmeliyim? Lütfen başka sistem tavsiyesinde bulunmayın. Ben sadece bu anakartların arasında büyük bir farkın olup olmadığını öğrenmek istiyorum teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2020
Merhaba yakında sistemi yenileyeceğim ve bu anakartlar arasında kaldım. Sizce hangi anakartı tercih etmeliyim? Lütfen başka sistem tavsiyesinde bulunmayın. Ben sadece bu anakartların arasında büyük bir farkın olup olmadığını öğrenmek istiyorum teşekkürler.
2 282004 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Ocak 2020 #2 Şahsi fikrim Z390 cip seti artık rafa kaldırılmak üzere evet hala geçerli işlemciler mevcut fakat durum ortada şu tarih için almak mantıklı değil yani yeni kartlar yolda bana kalırsa almayın derim. -Ancak ASUS Z390 Maximus XI Code iyidir.
Şahsi fikrim Z390 cip seti artık rafa kaldırılmak üzere evet hala geçerli işlemciler mevcut fakat durum ortada şu tarih için almak mantıklı değil yani yeni kartlar yolda bana kalırsa almayın derim. -Ancak ASUS Z390 Maximus XI Code iyidir.