ASUS Z590 PLUS Wi-Fi anakart satın aldım. Yanında görseldeki gibi Wi-Fi 6.0 Adaptör gönderildi.
Windows'u kurarken anakart aracılığıyla Wi-Fi ağıma bağlanmıştım. Kurulum bittikten sonra bu anteni kasaya bağladım. Şu anda PC Wi-Fi ile bağlı ancak anakartın kendi Wi-Fi ile mi bağlı yoksa adaptör ile mi bağlandı nasıl ayırt edebilirim? Bu adaptörün ismini bilmiyorum driver yüklemem gerekiyor mu kullanabilmek için? Bu adaptör nasıl kullanılır Wi-Fi 6 için?
Windows'u kurarken anakart aracılığıyla Wi-Fi ağıma bağlanmıştım. Kurulum bittikten sonra bu anteni kasaya bağladım. Şu anda PC Wi-Fi ile bağlı ancak anakartın kendi Wi-Fi ile mi bağlı yoksa adaptör ile mi bağlandı nasıl ayırt edebilirim? Bu adaptörün ismini bilmiyorum driver yüklemem gerekiyor mu kullanabilmek için? Bu adaptör nasıl kullanılır Wi-Fi 6 için?
Aynen altına sokarken sıkıntılı. “Mhf4 sma” diye geçiyor kablosunun ismi istersen bir bak 10-15₺ civarı yenileyebilirsin.
Anteni bağlar bağlamaz çalışıyormuş. Driver kurmaya gerek yok. ASUS Anakart ile bağlanınca Wi-Fi hızı 60Mbps, ASUS anteniyle bağlanınca hız 96Mbps geldi ve çekim gücü arttı. Merak eden olursa işine yarar belki.