ASUS Z690 13.nesil BIOS güncellemesi düzeldi mi?

attackhan

Decapat
Daha fazla  
Sabah yeni topladığım bilgisayarım geldi, ASUS TUF Z690 anakart ve Intel Core i5 13400F işlemcim var. Her yerde BIOS güncellenemediği yazıyor. Çok anladığım şeyler de değil bir gelişme var mı bu konuda? BIOS güncellemez isem nelerle karşılaşırım arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme var hocam 2004 üzeri destekliyor.

Korkmadan yapabilir miyim yani dostum? Hiç anladığım şeyler değil o yüzden tedirginlikten soruyorum kusura bakma

Korkmadan yapabilir miyim yani dostum? Hiç anladığım şeyler değil o yüzden tedirginlikten soruyorum kusura bakma

Abartısız 100 lerce yapmışımdır hocam server cihazlar dahil bir şey olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3-4 gün şehir dışındayım pc yanında bulunamayacağım. Bu flashback olayını da yeni duyuyorum bahsettiğim tuf z690-plus anakartta da bu tuştan var mı dostum biliyor musun..? Yordum seni

3-4 gün şehir dışındayım PC yanında bulunamayacağım. Bu flashback olayını da yeni duyuyorum bahsettiğim TUF Z690-Plus anakartta da bu tuştan var mı dostum biliyor musun? Yordum seni

Hocam baktım da aldığınız anakart da bu özellik yokmuş aldığınız yer ile veya garantiyle iletişime geçebilirsiniz veya 12. nesil herhangi bir işlemci bulup kendiniz de yapabilirsiniz.

Hocam baktım da aldığınız anakart da bu özellik yokmuş aldığınız yer ile veya garantiyle iletişime geçebilirsiniz veya 12. nesil herhangi bir işlemci bulup kendiniz de yapabilirsiniz.
Anladım bayramdan sonra arayacağım bakalım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…