HeatoN Hectopat Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 31 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #1 Asus z77-a Anakartıma Windows kurmadan önce bios update yapmak istiyorum. İngilizcem iyi olmadığı içi Asus'un sitesinde indirme linki bulamadım. Benim yerime Anakartımın bios updatesi için indirme linki verir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014
Asus z77-a Anakartıma Windows kurmadan önce bios update yapmak istiyorum. İngilizcem iyi olmadığı içi Asus'un sitesinde indirme linki bulamadım. Benim yerime Anakartımın bios updatesi için indirme linki verir misiniz ?
Hacker61 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 98 Yer TRABZON Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #2 Motherboards - Z77-A bu sayfada görürsün işletim sistemi üzerinden atmak istersen işletim sistemini seçiyorsun zaten uyumlu programı.
Motherboards - Z77-A bu sayfada görürsün işletim sistemi üzerinden atmak istersen işletim sistemini seçiyorsun zaten uyumlu programı.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 6 Mayıs 2014 #3 BIOS dosyası olarak bir .cap dosyası inecek, onu flash belleğe atmadan önce, belleği FAT32 olarak biçimlendir ve ardından şunları yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BIOS dosyası olarak bir .cap dosyası inecek, onu flash belleğe atmadan önce, belleği FAT32 olarak biçimlendir ve ardından şunları yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HeatoN Hectopat Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 31 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #4 Çok teşekkür ederim ikinizede.