ASUS Z77-A Oyun bilgisayarım

Ekran kartı haricinde hepsi 10 numara bence.

Ben de aynı fikirdeyim. O kadar güzel sisteme en azından Sapphire HD7850 iyi giderdi. Güle güle kullanman dileğiyle. Ben de monitör araştırması yapıyorum. Almış olduğun markadan memnun musun?

Fazla oyun meraklısı değilim ama yeni sistemi aldıktan sonra oyun merakım iyiden iyiye doruğa ulaştı. Bir de iyi bir monitör alırsam kaliteyi o zaman anlarım.

Almış oldum monitor 23'' 5ms ve AOC marka bana sorarsan gerçekten güzel Fakat sadece vga girişi var ama yinede gerçekten iyi görüntü veriyor oyunları kaliteli bir şekilde oynuyorum.

Kasa K350 mi K380 mi ? K380'e benziyor.
K380 o kasa yanlış yazmışsın.

Almış oldum monitor 23'' 5ms ve AOC marka bana sorarsan gerçekten güzel Fakat sadece vga girişi var ama yinede gerçekten iyi görüntü veriyor oyunları kaliteli bir şekilde oynuyorum.

AOC markasını kullandım ve kaliteli bir markadır. Ama araştırmaya devam ediyorum. Teşekkürler.

Bu arada bilgisayarı 2 3 ay oldu kullanıyorum hiçbir sorun v.s yaşamadım ve hiç performans düşüklüğüde göremedim bence gayet iyi sistem toplamışım

Bu arada bilgisayarı 2 3 ay oldu kullanıyorum hiçbir sorun v.s yaşamadım ve hiç performans düşüklüğüde göremedim bence gayet iyi sistem toplamışım

Ben, yarın topladığım sistem'i sipariş edecem. Kargo ücreti ne kadar verdin ? Merak ediyorum da.

Bilgiasayarı aldıktan sonra yaklaşık 1 yıl falan geçti hiçte pişman olmadım hala ilk başta aldığım gibi çalışıyor ve fps değerleride tıpkı aynı gibi Buradan pişman olacaksın diyen arkadaşlara selamlar.

Sistemi toplatan arkadaş benim. Aradan 2 yıl geçti ekran kartı çok canımı sıktı Böyle bir bilgisayarı olupta pişman olan tek arkadaş benim sanırsam. GTA V oynarken bile bir çok yerde grafikler yüklenmiyor geç yükleniyor falan keşke ekran kartını biraz daha üst seviye alsaydım . Ama o zamandada r7 ler falan yoktu ne yazık ki

En azından gelip burada öz eleştiri yapabilmişsin. Tebrikler. Şu an yeni nesil Nvidia kartlardan alınabilir. En azından bir Gtx960 bile çok tatmin edici olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…