Yabancı forumlarda Nvme hakkında çok sorun yaşandığını gördüm bu anakartta emin misin ? Attığın video’da anakart modelimiz aynı değil neye dayanarak söylüyorsun ? Bu arada yanıtın için teşekkür ederim.
Size zahmet veriyorum ama 500 GB veya 1 TB m2 Sata SSD önerisinde bulunabilir misin ? Çünkü bir çok marka var. Kingston, WD, Samsung
Birde m2 SSD’yi taktıktan sonra yapmam gereken herhangibi şey var mı acaba ?
Yabancı forumlarda Nvme hakkında çok sorun yaşandığını gördüm bu anakartta emin misin ? Attığın video’da anakart modelimiz aynı değil neye dayanarak söylüyorsun ? Bu arada yanıtın için teşekkür ederim.
Samsung, Crucial, WD, Kingston, Corsair gibi markalar güvenilirdir zaten Sata alacağın için performans olarak aralarında çok bir fark olmaz bütçene uygun şekilde seçebilirsin. Adata, XPG, James Donkey gibi markalara bulaşmanı tavsiye etmem.
Tavsiyem Samsung kullanmanız. Ama sadece SATA olandan alırsanız bütçeden tasarrüf edersiniz. 100 ₺'lik fark gözardı edilemez bence. SATA M.2 ile normal SATA olanı arasında hiçbir fark yok. Sadece bağlantı yapıları farklı.
Samsung 860 EVO SATA M.2
[URL="https://www.amazon.com.tr/Samsung-SSD-860-EVO-SATA/dp/B079FL9YQ6/]Samsung 860 EVO SATA[/URL]
Samsung, Crucial, WD, Kingston, Corsair gibi markalar güvenilirdir zaten Sata alacağın için performans olarak aralarında çok bir fark olmaz bütçene uygun şekilde seçebilirsin. Adata, XPG, James Donkey gibi markalara bulaşmanı tavsiye etmem.
Hali hazırda kullandığım 1 SSD ve 1 HDD var. Sistemim zaten SSD’de yüklü, M.2 sata SSD alırsam, direk takıp kullanabilir miyim ? Yoksa kurulum yapmam gerekir mi ?
Asus Z97-AR Anakart kullanıyorum. Sistemi toplarken bütçeden dolayı SSD tercih etmemiştim. Şu an M2 SSD almak istiyorum. Benim için bir sorun oluşturur mu? Uyumsuzluk gibi bir problem olur mu?
Hocam aynı anakarttan bende de mevcut ve 970 500 gb ssd takmayı düşünüyorum ben de ssd yi taktınız mı ? Taktığınızda herhangi bir sorun (sdd hızında düşüklük veya tanımama vs .)yaşadınız mı ?