ArfBrk Kilopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2015 #21 İlan satıldı mı?
S serhatgts Hectopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2015 #22 ArfBrk dedi: İlan satıldı mı? Genişletmek için tıkla... İlan gürkan rumuzlu arkdaşla pazarlık aşamasında , kendisiyle yapacağım görüşmelere bağlı olarak ilanın geçerliliği hakkında bilgi yazarım. Şuan için henüz satılmadı
ArfBrk dedi: İlan satıldı mı? Genişletmek için tıkla... İlan gürkan rumuzlu arkdaşla pazarlık aşamasında , kendisiyle yapacağım görüşmelere bağlı olarak ilanın geçerliliği hakkında bilgi yazarım. Şuan için henüz satılmadı
ArfBrk Kilopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2015 #23 Teşekkürler Biz ciddi alıcıyız, hemen görüşüp alabiliriz.
S serhatgts Hectopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2015 #24 ArfBrk dedi: Teşekkürler Biz ciddi alıcıyız, hemen görüşüp alabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sana mail yolu ile cevap yazdım.
ArfBrk dedi: Teşekkürler Biz ciddi alıcıyız, hemen görüşüp alabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sana mail yolu ile cevap yazdım.
ArfBrk Kilopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2015 #25 Serhat Bey, mailinizi kontrol eder misiniz?
S serhatgts Hectopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #26 Arkadaşlar ilan satılmıştır. ilgilenen, yorum yapan arkadaşlara teşekkürler moderatör arkadaş gerekli görüyorsa konuyu kapatabilir
Arkadaşlar ilan satılmıştır. ilgilenen, yorum yapan arkadaşlara teşekkürler moderatör arkadaş gerekli görüyorsa konuyu kapatabilir
KingPin7134 Hectopat Katılım 17 Şubat 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2015 #27 pc buzdolabinda çalıştırıyor arkadaş sanirim 4.25ghz 29 derece prime 95 yukte resim atarsan seviniriz
pc buzdolabinda çalıştırıyor arkadaş sanirim 4.25ghz 29 derece prime 95 yukte resim atarsan seviniriz
S serhatgts Hectopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #28 Sistemi sattım, satın alan arkadaş gerekli açıklamayı yapar ama şunu söylemek istiyorum, noctua işlemci soğutucu gerçekten mükemmel soğutma yapıyor.
Sistemi sattım, satın alan arkadaş gerekli açıklamayı yapar ama şunu söylemek istiyorum, noctua işlemci soğutucu gerçekten mükemmel soğutma yapıyor.