ASUS Zenbook 14 OLED siber güvenlik için alınır mı?

EsqinNM

Kilopat
Noutbuklar : ASUS Zenbook 14 OLED UX3405 premium biznes ...

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Azerbaycan'danım bü yüzden linkteki sitenin Türk sitesi olmadığını söyleyeyim. Bir arkadaşım bu yıl üniversiteye gideceğini, siber güvenlik okuyacağını söyledi ve benden bir laptop önerisi istedi. Fiyat olarak ise 2000-2500₼ civarı olmasını istediğini belirtti. Bende bu fiyata linkte göstermiş olduğum laptopu buldum. Arkadaşımın dediğine göre oyun oynayan birisi değil, üzünömürlü, pil performansı güzel olan, yüksek hafızalı bir laptop arıyor bu iş için. Siber güvenlikle pek bir alakam yok, o yüzden ekran kartının ne kadar güçlü olmasını bilmiyorum. Bu laptopu seçmemdeki nedenler ise güzel ekranının olması, ince ve hafif bir cihaz olması ve yüksek hafızası. Sizce bu laptop siber güvenlik için iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cihaz güzel bayağı. Dediğiniz işler için yeterli. Buradan bir arkadaş ise ekran kartının çok önemli olmadığını belirtmişti. Siz yine de emin olun bundan. Eğer yüksek seviye harici kart gerekmiyorsa alınır.
Hocam rica etsem siber güvenlikle uğraşan ve konu hakkında daha fazla bilgisi olan bir arkadaşınızı etiketleye veya sora bilirmisiniz? Ne de olsa cihazı arkadaşım için arıyorum,mahcup olmak istemem.

Noutbuklar : ASUS Zenbook 14 OLED UX3405 premium biznes ...

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Azerbaycan'danım bü yüzden linkteki sitenin Türk sitesi olmadığını söyleyeyim. Bir arkadaşım bu yıl üniversiteye gideceğini, siber güvenlik okuyacağını söyledi ve benden bir laptop önerisi istedi. Fiyat olarak ise 2000-2500₼ civarı olmasını istediğini belirtti. Bende bu fiyata linkte göstermiş olduğum laptopu buldum. Arkadaşımın dediğine göre oyun oynayan birisi değil, üzünömürlü, pil performansı güzel olan, yüksek hafızalı bir laptop arıyor bu iş için. Siber güvenlikle pek bir alakam yok, o yüzden ekran kartının ne kadar güçlü olmasını bilmiyorum. Bu laptopu seçmemdeki nedenler ise güzel ekranının olması, ince ve hafif bir cihaz olması ve yüksek hafızası. Sizce bu laptop siber güvenlik için iyi midir?
@499604 rahatsız etdiysem özür dilerim hocam,sizin bu konuda bilgili biri olduğunuzu söylediler,bu laptopa baka bilirmisiniz rica etsem?

@499604 kullandığı programlar konusunda yardımcı olacaktır.

Hocam merhaba kusura bakmayın cezam vardı dönemedim.

@499604 rahatsız ettiysem özür dilerim hocam, sizin bu konuda bilgili biri olduğunuzu söylediler, bu laptopa bakabilir misiniz rica etsem?

Hashcat gibi araçlar için iyi bir ekran kartı olan bir laptop gerekli. HP Victus 4050 serisine bakabilirsiniz.

@499604 rahatsız ettiysem özür dilerim hocam, sizin bu konuda bilgili biri olduğunuzu söylediler, bu laptopa bakabilir misiniz rica etsem?

Sorun olursa yazarsanız yardımcı olmaya devam edebilirim.

@484334

@EsqinNM

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı