İnceleme ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405) deneyimim

Şimdi baktım laptop yanımda, herhangi bir boşluk vs yok elle bastırınca dahi oynama yok gayet sıkı duruyor.

Şimdi baktım laptop yanımda, herhangi bir boşluk vs yok elle bastırınca dahi oynama yok gayet sıkı duruyor.
Hocam bilgisayardan hafifte çalışırken bile cızırtı sesi geliyor mu kasasının sağ üstünden?

Hocam bilgisayardan hafifte çalışırken bile cızırtı sesi geliyor mu kasasının sağ üstünden?
Hayır hiç denk gelmedim. Kullanımı şu şekilde yalnız, ayrıyetten ofis laptopu da olduğu için genelde evde kullanım yapıyorum yada hafta sonu yanımda oluyor. Genelde mail tarzı işler yaptığım için hiç ısınma da yaşamadım fakat bahsettiğim ilk kurulumda çok fazla ısınmıştı ozaman fan hızlanırken bahsettiğiniz cızırtıyı duymuştum. Oda şu şekilde tamamen sallıyorum fan hızı %40 dan %100 e çıkıyor diyelim , hızlanırken %60-65 arası cızırtı gibi yapıp %65 sonrası kesiliyor cinsinden gibi birşeydi. Sonrasında hiç duymadım. Belki zorlasam gene gelebilir emin değilim, günlük kullanımda gayet serin ve sessiz çalışıyor şuana kadar.

Sağolun hocam iade ettim bende, stoklara gelince belki tekrar alırım çok güzel bi laptopdu

Bendede hiç çızırtı yoktu çok sessiz çalışıyordu video çekersen yardımcı oluruz

Asus rog g14 serisini bekliyorum, türkiyeye gelsin ondan alacağım, oda ince ve hafif bi bilgisayar

Son düzenleme:

İ9-13900H, 32gb olan versiyonuna da bir bakın derim. Dün stok bilgisi geldi, aldığım dönemde stok olsaydı muhtemelen bu ürünü almış olurdum.

Hocam bunu altım listeme varmı başka önerebileceğiniz yada yakın tarihte çıkacak bi laptop

Hocam bunu altım listeme varmı başka önerebileceğiniz yada yakın tarihte çıkacak bi laptop
İnanın yok, başka modelde araştırmadım hiç. Ofis laptopum Huawei memnuniyetimden dolayı direk 14" olarak Huawei bakmıştım. Stokta olmayınca Asus bu model dikkatimi çekti ve aynı gün aldım. Huawei stokta olsaydı başka birşey bakmazdım.

Hocam bunu altım listeme var mı başka önerebileceğiniz ya da yakın tarihte çıkacak bir laptop.

Teknik özellikler sayfada yazmıyor. Canlı yardımdan DDR4 olduklarını söylediler.
Yani yeni 13900h / 1TB + 32 GB model DDR4'lü.
Benim tavsiyem 125h veya 155hlı DDR5 model almak daha mantıklı olacak, performans/ batarya süresi olarak. MSI modeli var o da şu anda 62bin TL. Çok pahalı. Yeni modeller geldikçe aynı specs olan notebooklar ucuzlayacaktır. Beklemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…