İnceleme ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405) deneyimim

Ürünümü cızırtıdan dolayı iade ettim, daha güzel laptop yok sanirim piyasada su an o fiyatlara, bulursaniz iletirseniz sevinirim.

Selamlar , sitesinde ultra 5 modelinde ekranın FULL HD , ultra 9 modelinde 3K olduğu yazıyor. Elinizdeki ultra 5 modelinin 3K olduğuna emin misiniz acaba ?

Selamlar , sitesinde ultra 5 modelinde ekranın FULL HD , ultra 9 modelinde 3K olduğu yazıyor. Elinizdeki ultra 5 modelinin 3K olduğuna emin misiniz acaba ?
Merhaba, evet eminim. Yeni ürün geldiyse bilmiyorum incelemedim.

@HzCji Şu an durumlar nasıl uzun kullanım sonrası negatif bir yönü var mı? Yük altında fan sesi ne durumda?
İş için yoğun kullanımım devam etmekte. Ekran gerçekten muhteşem, oled oluşu 16:10 oluşu, renklerin doygunluğu kalitesi. Pil performansından da çok memnunum, hiç kapatmadan sabah 10 akşam 19-20 rahat rahat çıkarıyor (Oyun oynamadan tabi). Isınma sorunu bana sorarsanız var ama şu şekilde, mesela şuan yazlıktayım. Klima olmayan sıcak oda da cihaz yanıyor, klima olan serin oda da hiç ısınma yok. Cihaz yaniyorken de fan sesi minimum seviyede belki de ayar yapmam gerek bilmiyorum. Onun harici kasada parmak izi vs kalıyor. Parmak tanıma olsun isterdim, kamera yanındaki kızıl ötesi iyi çalışıyor ama bazen saliselik tararken bazen 3-5 saniye bekletebiliyor. Ve en sevmediğim özellik ; MyAsus programında ayarlar var. Bir tanesi oled ekran ile alakalı ve kırmızı yazılarla kapatmayın garanti dışı kalır gibi bişey var. Ekran yanığı olmaması için tam saniyeyi hatırlamıyorum da çok kısa sürede ekranı kapatıyor. Psikolojik olarakta etkiliyor yanık mı olacak ne olacak diye. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

@HzCji Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Yeni Matebook ile bu cihaz arasındayım. Tabii üniversite sonucu istediğim gibi gelirse birini satın alacağım.
Hiç düşünmeden MateBook derim Hatta uğraşmayacağımı bilsem bunu verip üstünü tamamlayıp MateBook bile alırdım yani.
Asus'u gömmüş gibi düşünmeyin buarada. Ürün gerçekten güzel, memnunum. İkiside üzmez.

Merhaba, evet eminim. Yeni ürün geldiyse bilmiyorum incelemedim.

Almayı düşünüyorum fakat bu durum kafası çok karıştırdı açıkçası hocam.
Onur Babacan'ın Zenbook hakkındaki malum vidosuna denk gelmişsinizdir. Sizde o tarz cihaz kapalı olduğu halde şarj azalması veya fan çalışması gibi sorunlar hiç oldu mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…