ASUS Zenbook 14 vs MacBook Pro M4

metunc3

Yoctopat

İkisi arasında kaldım. Üniversite için hangisini tavsiye edersiniz?

Üniversite için ne okuyacaksın? Kullanacağın programlar MacOS'de çalışıyor mu?

@Akira.exe hocam konudan bağımsız 5700X3D ile alakalı bir konum var şu an. Bi bakarsanız sevinirim.

Üniversite için ne okuyacaksın? Kullanacağın programlar MacOS'de çalışıyor mu?

@Akira.exe hocam konudan bağımsız 5700X3D ile alakalı bir konum var şu an. Bi bakarsanız sevinirim.
matematik mühendisliği ya da elektronik haberleşme düşünüyorum belki endüstri de olabilir bi 4 gün sonra belli olacak şimdiden bi fikrim olsun istiyorum. kullanacağım programları nerden öğrenebilirim

Oyun filan oynamiyorsan, karsilastirmaya bile gerek yok, MacBook.
Şarj ömrü yüzünden MacBook seçerdim. ASUS kağıt üstünde 10-12 saat verse de gerçekte 8 saat dayanabiliyor. MacBook 14 saat.
teşekkür ederim hocam oyun değil sadece okul için bakıyorum

matematik mühendisliği ya da elektronik haberleşme düşünüyorum belki endüstri de olabilir bi 4 gün sonra belli olacak şimdiden bi fikrim olsun istiyorum. kullanacağım programları nerden öğrenebilirim

teşekkür ederim hocam oyun değil sadece okul için bakıyorum
bir de hocam bu attığım macbook linki

güvenilir midir

Son düzenleme:
Matematik mühendisliği ya da elektronik haberleşme düşünüyorum belki endüstri de olabilir bir 4 gün sonra belli olacak şimdiden bir fikrim olsun istiyorum. Kullanacağım programları nereden öğrenebilirim?

Teşekkür ederim hocam oyun değil sadece okul için bakıyorum.

Bir de hocam bu attığım MacBook linki.

Güvenilir midir?

Genellikle kayıt yaptıracağın sırada zaten iyi bir okuldaysan kayıt sırasında yardımcı olan kişinin mutlaka bilgisi vardır. Ya da biraz Google'da araştırma yaparak da bulabilirsin diye düşünüyorum. Bu önemli bir detaydır bu arada çünkü macOS tahmininden daha az program destekleyebilir.

Eğitim kampanyaları genellikle okul başlayana kadar da sürer ama. Apple'da kampanya geçen sene o kadar sürmüştü.

Matematik mühendisliği ya da elektronik haberleşme düşünüyorum belki endüstri de olabilir bir 4 gün sonra belli olacak şimdiden bir fikrim olsun istiyorum. Kullanacağım programları nereden öğrenebilirim?

Teşekkür ederim hocam oyun değil sadece okul için bakıyorum

Bir de hocam bu attığım MacBook linki

Güvenilir midir?

Guvenilir guvenilir, butun akademi filan hep burayi kullaniyor zaten. Apple edu indirimlerini yeniler heves edip kullaniyor, onlar da sonradan ptden almaya basliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı