Fhyrox Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 48 8 Aralık 2024 #1 Sizce ASUS Zenbook S14 alınır mı? Veya muadili var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #2 Fhyrox dedi: Sizce ASUS Zenbook S14 alınır mı? Veya muadili var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır alınmaz. ASUS Zenbook pişmanlıktır. Şansınız varsa yarı yarıya ihtimalle düzgün bir cihaz gelir.
Fhyrox dedi: Sizce ASUS Zenbook S14 alınır mı? Veya muadili var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır alınmaz. ASUS Zenbook pişmanlıktır. Şansınız varsa yarı yarıya ihtimalle düzgün bir cihaz gelir.
Fhyrox Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 48 8 Aralık 2024 #3 NessGhest dedi: Hayır alınmaz. ASUS Zenbook pişmanlıktır. Şansınız varsa yarı yarıya ihtimalle düzgün bir cihaz gelir. Genişletmek için tıkla... Peki aynı özelliklerde f/p diyebileceğimiz kasası güzel laptop var mı?
NessGhest dedi: Hayır alınmaz. ASUS Zenbook pişmanlıktır. Şansınız varsa yarı yarıya ihtimalle düzgün bir cihaz gelir. Genişletmek için tıkla... Peki aynı özelliklerde f/p diyebileceğimiz kasası güzel laptop var mı?
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #4 Fhyrox dedi: Peki aynı özelliklerde F/P diyebileceğimiz kasası güzel laptop var mı? Genişletmek için tıkla... Lenovo'da kullandım. Öneririm.
Fhyrox dedi: Peki aynı özelliklerde F/P diyebileceğimiz kasası güzel laptop var mı? Genişletmek için tıkla... Lenovo'da kullandım. Öneririm.
Fhyrox Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 48 8 Aralık 2024 #5 NessGhest dedi: Lenovo'da kullandım. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Marka model?