ASUS Zenbook S16 ve S14

ouzo12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç ay sonra üniversiteye başlayacağım ve üniversite için bir laptop arıyorum. Herkes MacBook diyor fakat farklı işletim sistemi olduğu için istemiyorum. Arastirmalarim sonucu ASUS Zenbook S16 ve S14 modellerini buldum. Bu modellerle ilgili yaptığım araştırmalarda ikisinin de iyi olduğunu fakat bazı kaynaklarda çok fazla fan sesinin geldiğini okudum. Bu kaynaklar tam güvenilir olmadığı için buradan o laptops kullanan insanlardan sormak istiyorum. S16 veya S14 modellerinde işi veya başka bir problem var mı? Gündelik kullanımda pil ömrü ne kadar? Ve kütüphane gibi yerlerde rahatlıkla kullana ve evde geldiğimde 2-3 saat arası oyunumu oynayabilir miyim? (Valorant, CS, maç gibi oyunlar)

Bütçenizi ve iki cihazında tam modelini söyleyebilir misiniz?

Bütçem ikisine de yetiyor. Tam model ismi bilmiyorum fakat Mehmet üzüm ve mert bayantemur ve mendebur lemur un videosunu çektiği laptop. Ucundede aynı fakat tam ismi bilmiyorum.

ASUS Zenbook S 16 OLED UM5606WA-RK220W 90NB13M2-M00CJ0. Bi magzadan kontrol ederek tam model adini aldım. Buyrun

Dostum tam bütçeni söyler misin? Bir sürü S16 ve S14 serisine ait cihazlar var, bu sebeple iki cihazında tam modelini sordum fakat birisini yazmışsın. Attığın S16 cihaz kötü bir cihaz değil fakat bu bütçede daha iyileri var. Laptoptan beklediğin özellikleride yazarsan daha iyi olur, daha sağlıklı öneriler yapabiliriz.

Bu cihazı önerebilirim attığın S16 yerine. Tek eksisi biraz daha az batarya süresi vermesi ve S16'ya göre daha kötü paneli olması.

Ben Azerbaycanli olduğum için buradaki fiyatlarla oradaki fiyatlar farklı. Burada yaklaşık 3200 manatlik bütçem var. S14 modeli bütçemin biraz üstünde olduğu için vazgeçtim. Beklediğim özellikler: 12 saat + pil ömrü, gündelik kullanımda yüksek performans (pilde), iyi bir depolama alanı (1tb olursa mükemmel olur). İstediğim cihaz attığım cihaz. Onunla ilgili fan sesi problemi veya problemleri olup olmadığını merak ettim. Kutuphanede vesaire kulllanmak istediğim için sessiz bir şey istiyorum. MacBook gibi ve eve geldikten sonra 1-2 saat rahatlıkla Valorant,cs ,mc, gibi oyunlarımı rahatlıkla oynamak. Eve geldikten sonra ses problem değil.

Ve bide bunun yanına tasina bilirlilik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…