maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 10 Nisan 2018 #11 Config dosyanı bir paylaşır mısın benimle ?
alituna Megapat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2018 #12 maestra dedi: Config dosyanı bir paylaşır mısın benimle ? Genişletmek için tıkla... Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı claus dedi: Güçcel Clover aracı ile Config dosyanızı açın ve sol taraftan SMBIOS kısımına girin ve sisteminize uygun kimlikleri ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak sonuç değişmedi. Hep bu hatayı alıyorum.
maestra dedi: Config dosyanı bir paylaşır mısın benimle ? Genişletmek için tıkla... Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı claus dedi: Güçcel Clover aracı ile Config dosyanızı açın ve sol taraftan SMBIOS kısımına girin ve sisteminize uygun kimlikleri ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak sonuç değişmedi. Hep bu hatayı alıyorum.