ASUS Zenbook UX31E'ye Mac OS Kurulabilir Mi?

alicanelmas

Hectopat
Daha fazla  
  • İ5 2. nesil işlemci.
  • 4GD ram.
  • 128 GB ssd.
Intel HD3000 ekran karti ve diğer özelliklerini bilirsiniz sanirim, bana yardimci olursaniz çok sevinirim. Recep Bey cevabinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki buna hangi sürüm yüklenebilir ve forumdan hangi bölümü takip etmeliyim ve wireleess kart atheros ve çözümü nasıl olur acaba?

Kardiskte 75 gb boş alanım kaldı. Windows 7 Ultimate yüklü. Bunun üzerinden kurulum yapabilir miyim?

Dün gece çok uğraştım ama hep bu sekilde hatalar verdi. Yardımcı olabilir misiniz?

Dün gece Win 8.1 yükledim ve ondan sonra aynen anlattığınız gibi yaptım. Intel ekran kartını işaretlemeyi yaptım ama hep aynı hatayı aldım. Bugün tekrar deniyeceğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim: @Recep Baltaş

Clover menüsündeki Graphics İnjection kısmına gir. Inject Intel seçeneğini işaretle ve Fake ID kısmına 0x01660003 yaz.

İntel kısmında + olsun yani normalde siz kaldırıyorsunuz oradan. Fake id kısmını nereden yazıyoruz?

Evet Inject Intel seçeneğinde + olacak. Fake ID seçeneğinin üstüne gelip enter a basıp kodu girebilirsiniz.

Yine bu hatayı verdi. Dediklerini yaptım ama kafayı yiyeceğim. Cok denedim neden olmuyor?

Bu gece bunu bitirmek istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Her denememde BEMB hatası alıyorum. Yunus bey lütfen yardımcı olur musunuz? Bir kere sadece üst kısımda renkli dönen bir top çıktı. Bu hata hangi donanımdan dolayı veriyor acaba? Cevabınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…