Asus Zenfone 2 Alınır Mı ?

JustWatch

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalar sonucu Zenfone 2 almaya karar verdim. Bunun nedeni 1000-1300tl arası bir telefon almak istemem ve alacağım telefonun uzun ömürlü ve güncel olmasını istiyorum.
Zenfone 2 'de 4GB 'lık RAM 'i ile insana bu uzun ömürlülük açısından bir güven veriyor. Benim içim bayağı ısındı. Fakat sizlerinde görüşlerini almak istiyorum.

Söylediğim fiyat aralığında batarya ve oyun performansı iyi olan cihaz önerilerinizi almak isterim.

Zenfone 2 çok iyi cihazdır. Ama LG G3'ün fiyatları da 1300 civarı. İkisi arasından seçim yapmanızı öneririm.

Zenfone 2 çok iyi cihazdır. Ama LG G3'ün fiyatları da 1300 civarı. İkisi arasından seçim yapmanızı öneririm.

G3 'ün artıları tasarımı ve kamerasıymış. Benim önceliğim performans olduğu için hala Zenfone 2 'yi düşünmekteyim.

Paranın hakkını veren cihazlardan. Özellikleri falan çok iyi fiyatına göre. İncelemeyi izlemedi isen izlemeni öneririm. Çok kapsamlı bir inceleme.
ASUS Zenfone 2 İncelemesi - Technopat

İzlemez olur muyum. :) Zaten Technopat 'ın incelemeleri sayesinde fikir sahibi oluyorsunuz.

İkisi arasından Zenfone 2'yi düşünüyorsanız alın. Fiyatına göre çok iyi bir telefon. Uzun süre kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı