Asus Zenfone 2 Almak

dds.nightking

Hectopat
Daha fazla  
Asus, Zenfone 2 diye bir telefon çıkarıyor. Mart ayı gibi çıkacakmış. Telefon almayı düşünüyordum. Beklemeye değer mi? Fiyatı yaklaşık ne kadar olur? Phones - ZenFone 2 (ZE551ML) - ASUS

Son düzenleyen: Moderatör:
2 GB RAM olanı:199 Dolar. 4 GB RAM olanı: 299 dolar diye biliyorum. Yanlısım varsa düzeltin.

Fiyatı herhalde 600-750 arası olur diye tahmin ediyorum. Beklemeye değer mi onu bilemem ama güzel bir alete benziyor.

Telefon süper bence bu özelliklere 1200 TL falan olur.

Beklemenizi tavsiye ederim. Fiyat olarak kesin bir şey diyemeyeceğim fakat 2GB' lık modelin 1000₺ altında olacağını düşünüyorum.

Tahminimce 999 Tl yaparlar. Daha aşağısı kurtarmaz gibi geliyor bana (4GB model için).

Bence asus Zenfone 2 nin fiyatını oldukça aşağılarda tutacaktır. Tahminimce 900 TL ya da altı olacaktır. Asus'un bu çıkardığı telefonlardan ne kazanacağını bilemem ancak adamlar köşeyi bilgisayar bileşenleri vs. üreterek dönüyor. Telefon fiyatlarında çok bariz bir fiyat artışı beklemem.

Asus'un kulladığı işlemci ve GPU hiç hoşuma gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…