Asus Zenfone 2 iade ve yerine LG G3 almak

hüseyin çınar

Hectopat
Makaleler
1
Uzun süredir takip ettiğim, Asus ZF2 modelini sipariş verdim, telefon elime ulaştıktan sonra biraz kurcaladım. İnceleme videolarında karşılaştırmalı testlerde kamerası benim için çok büyük bir hayal kırıklığıydı ama yine de çok önemli değil diye aldım. Telefon gayet hızlıydı ama ekranına bir türlü alışamadım. Çok kalitesiz geldi bana ve paneldeki seviye farkından dolayı iade ettim. Tabiki bu benim görüşüm ama eski telefonlarımdan bile ekranının bana daha kötü görünmesi hoşuma gitmedi. İade ettikten sonra DH da yer alan karşılaştırmayı izleyince fark ettim ki 1.8 lik model ile 2.3 lük model arasında panel farkı da var. Asus her yere 2.3 lük modeli gönderip önce 1.8 lik modeli satarak bu panel farkını gizledi. Bir de telefondaki titreşim sanki eski çin malı dandik telefon kullanımı hissiyatı oluşturdu Telefonda pek oyun oynamam oynarsam ayda yılda anca 1 defa oynarım, kamerayı da ara ara kullanırım. İnternette gezinmek ve video izlemek için Lg g3 ü önerir misiniz? Bu durumda şarjı 1 günü çıkartır mı ve kaç saat ekran süresi alırım? Şimdiden teşekkürler.

Şiddetle tavsiye ederim. Eğer internet de çok takılıyorsanız ve maddi durumuz el veriyorsa LG G3'ün 32GB lık modelini alınız. Çünkü ondaki 3GB RAM kapasitesi bir nebzede olsa daha rahat bir gezinme keyfi sunacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki g3 çok daha mantıklı bir tercih. Bir de sen az oyun oynuyormuşsun tabiki şarzın uzun gidecektir sıkıntı olmaz. G3 ü öneririm.

G3 almamanızı tavisye ederim. Çünkü G3 ün ekranı 2k ve bu 801 için fazla yük ve şarjın hızlı bitmesi ve normale göre daha fazla ısınması demek. Onun yerine xperia Z2 veya Z3 compact almanızı öneririm.

Ben G3 önermem. G2 al derim.

Öneri için teşekkürler. Xperia Z3C ekran boyutu benim için biraz küçük kalıyor. Xperia Z2 nin ise incelemeleri gördüğüm kadarıyla ısınma konusunda Lg G3 ten kalır yanı yok. Hatta technopatın iki telefonu karşılaştırması var %7lik bir fark oluşmuştu pilde ama z2 daha çabuk ısınıp uyarı verdi.
Ben G3 önermem. G2 al derim.
G2 biraz eski kaldı gibi. G2 yi kullandım ama ekranın diğer telefonlara göre daha hızlı sararması benim vazgeçmeme sebep oldu. Bir de G3 ün tutuş hissiyatı bence daha iyi.

Tabi ki g3 çok daha mantıklı bir tercih. Bir de sen az oyun oynuyormuşsun tabiki şarzın uzun gidecektir sıkıntı olmaz. G3 ü öneririm.

Evet 32 GB olan modelini almayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi tek merak ettiğim konu belirttiğim şekilde kullanınca gün içinde şarja takmam gerekecek mi.

3000 mAh bataryanın bir günü rahat çıkaracağından kesinlikle bir şüphesiz olmasın.

LG G3 almanızı tavsiye ederim. Gayet güzel telefondur.

Yaklaşık 10 aydır G2 kullanıyorum kuzenim de 1 2 ay önce G3 aldı şöyle söyleyeyim G2 de sararma sorunu yok veya şuana kadar yok neredeyse 1 sene olucak her ikiside bayağı ısınıyor XPERİA lardan aşağı kalır yanları yok.G3 ün G2 den + sı sadece kamerası ve evet biraz daha hızlı ve performanslı - leri ise eğer aktif kullanırsan 1 günü zoru zoruna çıkarıyor çünkü ekrani oldukça güzel kuzenim hep %0 a yakın parlaklıkta kullanıyordu sarjı bitmesin diye sarj konusunda G2. Boyutlara gelicek olursak G3 ün hacmi G2 den büyük ekranı değil ekrani da büyükte burun farkıyla felan çünkü G2 de neredeyse gözükmeyen çerçeveler G3 te beni bariz rahatsız etti. G2 mi G3 mü derseniz G3.Ama telefonumu değiştiricek olsam Z serisinden alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…