Asus Zenfone 2 vs Casper Via V5

mehmet258

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangi telefonu almalıyım ? Asus Zenfone 2 mi yoksa Casper Via V5 mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Zenfone 2 tavsiye ederim kardeşim.

Böyle bir karşılaştırma yapılamaz, zaten Casper diyende çıkmaz herhalde. Kesinlikle Zenfone 2 alınmalı. Eğer bütçeyi zorlamaz ise 32 GB'lık modelini tercih edebilirsiniz.

Hocam al ASUS'u, kafan rahat etsin. Casper nedir?

Casper kesinlikle önermiyorum. Ne olacağı belli olmaz. Casper markasından memnun olan çok fazla kişi duymadım. Bir inceleme var. İzler isen sana biraz fikir verir. Zenfone 2 çok daha iyi bir seçim olur senin için. Zenfone 2 karar verir isen biraz daha beklemeni öneririm. İnceleme ve kullanıcı tecrübelerine göre karar vermek daha iyi olur.
Casper VIA V5 akıllı telefon incelemesi

Arkadaşlar pardon, ben Zenfone 5 yerine 2 yazmışım. Yani doğrusu Zenfone 5 mi Casper via v5 mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper alma sakın. Benim bir tanıdık Casper Via V8 almıştı. Ürün 8 çekirdekli. Bana diyorki 8 çekirekli telefon ısınırmıymış ? diyor. Ama onun abisi var o memnun. Çünkü oyun falan hiç oynamıyor. İdareli kullanıyor ama kamerasını beğendim V5'in. Zenfone 2 tavsiyem, güzel telefon.

Zenfone al. (Yani dediğin Zenfone 5)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…