ASUS ZenFone 3 telefonumu Type-C kablosu ile PC'me bağlıyorum telefondan PC'ye internet paylaşımı yapabiliyorum ama PC'den telefonuma dosya paylaşımı yaptığım zaman bilgisayarım dosyaları görmüyor aygıt yöneticisinden baktığım zaman Android'in driveri yüklenmemiş gözüküyor intetnetten birçok driver indirip kurdum olmadı sonra telefondan hata ayıklama moduna geldim modu açtım bu sefer MTP diye bir şey çıktı onunda driveri yüklenmemiş gözüküyordu yine internetten driver aradım buldum kurdum işe yaramadı.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Driver Booster programından da sürücüyü kurmayı denedim fakat sürücüyü yine yükleyemiyorum hata veriyor. Bahsettiğiniz donanım kimliklerinden iki tane var:
1:
USB\VID_0B05&PID_7780&REV_0318
2:
USB\VID_0B05&PID_7780
Windows'un otomatik sürücü bulması içinde arama yaptım ama yüklerken yine aynı hatayla karşılaşıyorum.
Driver Booster programından da sürücüyü kurmayı denedim fakat sürücüyü yine yükleyemiyorum hata veriyor. Bahsettiğiniz donanım kimliklerinden iki tane var:
1:
USB\VID_0B05&PID_7780&REV_0318
2:
USB\VID_0B05&PID_7780
Windows'un otomatik sürücü bulması içinde arama yaptım ama yüklerken yine aynı hatayla karşılaşıyorum.