Asus Zenfone 3 Max Alınır mı?

Hkyinn

Kilopat
Başlıkta da yazdığı gibi Asus Zenfone 3 Max'a 1000 TL verilir mi? İnternette doğru düzgün inceleme bulamadım, Sosyal'de de bu telefon ile alakalı konu bile açılmamış. Pek popüler bir telefon değil sanırım. Verilmez derseniz de fiyatı bu civarlarda olan bir telefon önerir misiniz? Telefon oyun vb. gibi telefonu yoran işler için kullanılmayacak, genel olarak internete erişmek, müzik dinlemek gibi telefonu çok yormayan işler için kullanılacak. Ayrıca önereceğiniz telefonun kamerası da iyi olursa güzel olur, kamera da önemli bir etken telefon seçiminde benim için.

Batarya performansıyla öne çıkan bir model. Donanım ve performans olarak giriş seviyesi bir donanıma sahip. Zenfone 3 ile MAX modeli birbiriyle farklı olan modeller. Bu fiyata P9 Lite ve J7 2016 öneriyorum.

Telefonu internetten alamam, Teknosa, Vatan gibi yerlerden alabilirim orada da bahsettiğiniz telefonlar 1.300 TL. Bütçemi aşıyor yani.

Onun haricinde General Mobile GM5 ile Zenfone 3 Max arasında kaldım, sonuç olarak hangisini önerirsiniz? Dediğim gibi internete erişmek, müzik dinlemek ve fotoğraf çekmek haricinde iş yapılmayacak telefonda. Aldıktan 1-2 ay sonra da kasmasını istemiyorum.

GM5 ekran kalitesi ve güncelleme desteği açısından daha iyi. Asus Zenfone 3 Max ise pil ve kamera olarak daha iyi. Arayüz olarak GM5 modeli daha iyi. Zenfone 3 Max'de fazla bloatware var. Ayrıca Moto G4 Plus ve Lenovo K6 Power modelleri, 1000 TL'nin altında satılıyor mağazalarda. Bu ikisine de bakabilirsin.

O sitelerde o fiyata bu iki ürün arasında kaldıysan batarya performansı açısından daha iyi olduğu için Zenfone MAX alabilirsin. İki modelinde donanım ve performansı birbirine yakın. Güncelleme açısından ise GM5 bir adım önde. Kamerada da Zenfone daha iyi.

Şimdi de Lenovo K6 ile Zenfone 3 Max arasında kaldım. Bu iki telefon arasından hangisini önerirsiniz kamera ve performans olarak?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı