Asus Zenfone 3 Şarj Problemi

2 hafta önce telefonumu tamamen kapatıp aralıksız 6 saat boyunca şarj ettim. Asus'un kendisinin dediği bir yöntem ve telefonun bataryasına iyi geliyormuş. Ama benim ekran sürem 4 saat civarlarında oluyor üstelik okuldan dolayı fazla bakamıyorum telefona. Ve asıl sorunum ise telefonu şarja takıyorum "Şarj oluyor" diyor, hemen 2 saniye sonra ise anlık olarak şarj olmayı kesiyor ve yeniden şarj oluyormuş gibi bildirim geliyor, yani kesilme gibi bir şey oluyor. Telefonumu servise göndermek istemiyorum, eskiden bu sorun fazla yoktu ama şimdilerde sürekli oluyor. Ne yapabilirim?

Yazılımsal bir şey olacağını sanmıyorum. O nedenle format atmanın herhangi bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Ancak başka bir kablo deneyebilirsin. Ya da adaptör deneyebilirsin. Onun haricinde servise yollamaktan başka bir çare yok. Şarj giriş soketinde temassızlık olabilir. Bu durumda kişisel olarak bir şey yapmanız pek mümkün görülmüyor.

Şarj portunda sıkıntı olabilir. Başka bir kablo ile deneyin. Garantisi var ise, servise gönderin.

Maalesef burada yapabilecek fazla bir şey yok farklı şarj aletle deneyin. Temassızlık olabilir. Olmadı bataryayı full tüketin sonra kapalı iken şarj edin bakalım. Ama dediğim gibi garanti yolu gözüktü gibi.

Nolursunuz hiçbiriniz garanti demesin demek istiyorum. Ne var yani şu garantide diye çıkışasım geldi. Şaka elbette.

Denedim onu zaten 2 hafta falan önce. Ama bilmiyorum. Fazla sorun olmaz umarım.

Asus'un garanti servisi iyi değil diyorlar, ben de Zenfone 3 Max kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…