Kimisi kamera benim için daha önemli der kimisi batarya benim için önemli der kimisi güncelleme desteği benim için daha önemli der kimisi performans benim için daha önemli der kimisi ekran kalitesi benim için daha önemli der yani bu çok değişkenlik gösterebilir. X Compact alabilirsin performans istiyorsan.
Kimisi kamera benim için daha önemli der kimisi batarya benim için önemli der kimisi güncelleme desteği benim için daha önemli der kimisi performans benim için daha önemli der kimisi ekran kalitesi benim için daha önemli der yani bu çok değişkenlik gösterebilir. X Compact alabilirsin performans istiyorsan.
Ben beni 3-4 yıl idare edecek oyun oynanıcak telefon istiyorum 1500 TL veya üstü de olabilir. Asus zefone 3 bozuluyor tarzı şeyler diyorlar doğru mu ? Cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.
Bozuluyor derken ? Zenfone 3 için büyük bir sorun yok. Yani o konuda sıkıntın olmasın. Yalnız her oyunu çatır çatır akıcı bir şekilde oynatmaz. O istediğini X Compact yapar. Ama kamera, tasarım, batarya ve ekran konusunda Zenfone 3 daha iyidir.
Mi5, ASUS Zenfone 3 ve Sony Xperia X Compact öneririm. Bozulması konusunda hangi bakkaldan yada sucuk grubu üyesinden aldın bilmiyorum. Ama öyle bir şey yok. Gayet kaliteli bir cihazdır.
Çay, Erdal Bakkal`da içilir.