Asus Zenfone 5 2.20.40.13 güncellemesi batarya problemi

Telefonu sorunsuz temizdi kutu,fatura,kılıf ve ekran koruyucuyla birlikte 630 a sattı.Şimdi değerini bilmiyorum ama o zamanlar telefon sadece teknosa ve kliksa da satılıyordu.Telefonunu sıfırı zor bulunuyordu.Şimdi vatan ve diğer alıiveriş sitelerinde de satılıyor.Satma düşüncen varsa diğer mağazalarada yayılmadan satmaya başla.Telefon ne kadar çok yayılırsa ikinci el değeri de o kadar düşüyor.

Aradaki farkı toplamadan alırsam g2 alana kadar telefonsuz kalırım ama. Ne kadar sürede toplayabileceğim de sıkıntı öğrenciyiz sonuçta.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı