ASUS Zenfone 5 (A502CG)'e nasıl root atılır? (Soru)

Orcus.H

Kilopat
Daha fazla  
Technopat'ın YouTube kanalında Zenfone 6 Root rehberini izledim. Vidyonun altında bulunan linkteki makalede, "Zenfone 6’yı root etmekte kullanacağımız uygulama ile Zenfone 4 ve Zenfone 5 de root edilebilirsiniz." yazıyor. Ancak benim telefonumda "ZenfoneRoot" isimli uygulamayı açtığımda, vidyoda olduğu gibi olmuyor. "OK I know, please root!" yazısı görünmüyor, dolayısıyla root atamıyorum. Asus, Zenfone 5 (A501CG) ve Zenfone 5 (A502CG) kod adlı iki cihazı Türkiye'de satışa sundu bildiğimiz üzere. Benim telefonum "A502CG" sürümü. Acaba bundan kaynaklı bir problem midir? Değilse nedendir? Bu telefona nasıl root atarım? Şimdiden teşekkür ederim

Android sürümü nedir? Orada verilen 4.3 için .

4.4.2 KitKat kullanıyorum. Bu sürüm için root yok mu?

Var ama bir uygulama tarafından otomatik yapılamıyor . Biraz uğraştırıyor. Hele ki Windows XP kullanıcısysan hiç deneme. Bunu Google'da arat ve orada yazılanları detaylıca oku her şeyi bulacaksın işine yarayacak.
Asus Zenfone 5-6 Kitkat root, geliştirmeler,yazılım, rom, forum donanımhaber
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleme:
Bu ssüre zaafında root atmamanızı öneririm,malum android 5.0 L gelecek ve tekrar unroot yapacaksınız bence hiç gerek yok fakat karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…