Asus Zenfone 5 nasıl ?

dark06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1000 tl altı için en iyi telefon bu sanırsam zenfone 6 güzel ama büyük bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz ? 2 yıl götürür mü ? Güncelleme vs ?

Ayrıca bu telefonun grafik işlemcisi adreno kaça denk geliyor, kamera performansı nasıl ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana Adreno kaça denk geldiğini söyleyemem ama seni 2 yıl rahat götürür. Ayrıca Asus güncelleme konusunda Zenfone'nin arkasında duruyor.

Intel Atom Z2560 işlemcide Adreno yok. Bu işlemci Snapdragon 400'e eşit durumda. Cihazın PowerVR SGX 544 MP2 grafik işlemcisini kullandığını görüyoruz.

Başlık da Zenfone 5 nasıl demiş siniz konu da Zenfone 6 iyimi demiş siniz anlamadım?

Zenfone 5 kullanıyorum. Telefonun sizi ne kadar idare edip edemeyeceğini bir telefondan beklentinizi bilmeden cevap veremeyiz .

Bataryası nasıl ve ne gibi olumsuzlukları var ?
Normal şartlar altında 720p ips ekran ve ıntel işlemciye göre 2110 mAh gerçekten az . Ancak Asus'un kendi arayüzüne integre ettiği güç koruma özelliği gerçekten ise yarıyor. Ben normal bir kullanımla 1 günü rahatlıkla çıkarabiliyorum

Zenfone 6 al bataryayı gör o zaman.

Arkadaşlar yarın hepsiburada'dan almayı düşünüyorum son bir kez soruyorum belki kullananlar görür şarjı nasıl gidiyor full 3g açık olsa kaç saate biter ayrıca kamera performansı nasıl ? ve hepsiburada'dan alsam 15 gün iade hakkımız varya iade edebilirmiyim beğenmez isem. konuyu düzenleyemedim asus zenfone 5'i alacağım. ayrıca arkadaşlar boğuk ses durumu var mı telefonda ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…