Asus ZenFone 5 şebeke sorunu

Şerif Selen

Kilopat
Daha fazla  
Zenfone 5 eski model kullanıyorum. Telefonumun sürekli hattı kopuyor, gidip geliyor. Gelince de bu lanet ekran geliyor. Evde Wi-Fi bağlanırken uçak moduna alıyorum artık oyun oynamak için. Neden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar?

telefon.png

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS Zenfone serisinde SIM kart yuva kısmından kaynaklanan kronik bir sorundan dolayı bunlar oluyor diye hatırlıyorum. SIM kartın yerinden oynamasından dolayı olmakta. Aynı sorunları Zenfone 2 ile bende yaşamıştım. Çözüm olarak önerim garantiniz yok ise SIM kartınızı takarken ufak bir parça kağıt ile sıkıştırmanız işinizi görebilir.

Son düzenleme:
ASUS Zenfone serisinde SIM kart yuva kısmından kaynaklanan kronik bir sorundan dolayı bunlar oluyor diye hatırlıyorum. SIM kartın yerinden oynamasından dolayı olmakta. Aynı sorunları Zenfone 2 ile bende yaşamıştım. Çözüm olarak önerim garantiniz yok ise SIM kartınızı takarken ufak bir parça kağıt ile sıkıştırmanız işinizi görebilir.
Çok sağolun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı