ASUS ZenFone 6 A601CG telefonda Bootloader kilidi nasıl açılır?

BossFarukBey

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta da belirttiğim telefon marka modeline ROM atmam gerekiyor çünkü orijinali Android 5.0 da kalmış. Üç gündür internette geziniyorum fakat hiçbir şey bulamadım ASUS güncelleme dosyasının içindeki ifwi. ZIP arşivinde dnx_fwr_ctp_a600cg. Bin ve ifwi_ctp_a600cg. Bin dosyaları bulunuyor. İnternette izlediğim herkes platform_tools(ADB-Fastboot) kullanarak bunları flaşlıyor daha sonra kilit kalkıyor ama ben yaptığımda olmuyor. Acaba yanlış yaptığım bir şeyler mi var bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Öncelikle Bootloader kilidini açmak, telefonunuzun garanti koşullarını geçersiz kılabilir ve cihazınızın güvenliğini riske atabilir.
ADB ve Fastboot sürücülerini bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. Daa sonra telefonun ayarlar bölümnfen hakkında kısmını açın. Hakkında bölümünde, Build Numarası seçeneğine 7 kez dokunun. Bu, geliştirici seçeneklerini açmak için gereklidir. Daha sonra ayarlardan geliştirici seçeneğine gidin Usb hata ayıklama yı aktif hale getirin. ADB ve Fastboot komutlarını çalıştırabilmeniz için bir komut istemi penceresi açın. Komut penceresinde, "adb devices" komutunu yazarak telefonunuzun tanınması için kontrol edin. Ardından, "adb reboot bootloader" komutunu kullanarak telefonunuzu bootloader moduna yeniden başlatın. Telefon bootloader modunda olduğunda, "fastboot oem unlock" komutunu kullanarak Bootloader kilidini açın. Telefonunuzun ekranında bir uyarı mesajı görünecektir. Bootloader kilidini açmak için "Yes" veya "Evet" seçeneğine tıklayın.Bootloader kilidi açıldığında, "fastboot reboot" komutu ile telefonunuzu yeniden başlatın. Bunu yaparak umuyorum ki Bootloader kilidini açabilirsiniz. Bol şans

Öncelikle Bootloader kilidini açmak, telefonunuzun garanti koşullarını geçersiz kılabilir ve cihazınızın güvenliğini riske atabilir.
ADB ve Fastboot sürücülerini bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. Daa sonra telefonun ayarlar bölümnfen hakkında kısmını açın. Hakkında bölümünde, Build Numarası seçeneğine 7 kez dokunun. Bu, geliştirici seçeneklerini açmak için gereklidir. Daha sonra ayarlardan geliştirici seçeneğine gidin USB hata ayıklama yı aktif hale getirin. ADB ve Fastboot komutlarını çalıştırabilmeniz için bir komut istemi penceresi açın. Komut penceresinde, "ADB devices" komutunu yazarak telefonunuzun tanınması için kontrol edin. Ardından, "ADB reboot Bootloader" komutunu kullanarak telefonunuzu Bootloader moduna yeniden başlatın. Telefon Bootloader modunda olduğunda, "Fastboot OEM unlock" komutunu kullanarak Bootloader kilidini açın. Telefonunuzun ekranında bir uyarı mesajı görünecektir. Bootloader kilidini açmak için "Yes" veya "Evet" seçeneğine tıklayın. Bootloader kilidi açıldığında, "Fastboot reboot" komutu ile telefonunuzu yeniden başlatın. Bunu yaparak umuyorum ki Bootloader kilidini açabilirsiniz. Bol şans

ASUS'un bu telefonunda bu dediğin işe yaramıyor stock ROM içerisindeki fastboot.İmg ifwi. ZIP içerisindeki dnx. Bin ve ifwi. Bin dosyalarının kilidi açık olanlarını bir şekilde bulup flaşlamam gerekiyor. Bu dosyalara sahip birisi veya çalışır bir yöntem bulan bir kişi yardımcı olursa çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı