Asus Zengine 5 aşırı ısınma ve şarj sorunu

muhendiskedibey

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Isparta - SDÜ
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf
Arkadaşlar telefonu 4 gün önce teknosadan aldım. 2 Dk Clash oynuyorum sonra ekran çok fazla ısınıyor, Modern Combat'ı oynarken ekran bildiğimiz sobaya dönüşüyor. Şarjı söylemek bile istemiyorum şarj çok geç doluyor ve hemen bitiyor, uygulamayı 30 sn açınca %3 şarj gidiyor, sizce garantiye göndermelimiyim? Lütfen yardım edin.

Aynı sorunlar bende de var, dün telefonu pc'ye bağlamak istedim onada bağlayamadım. Birde şarja takarken sarı ışık hemen yanmıyor telefonun soket girişi ile 1-2 elle oynamalarla ancak ışık yanıyor,şarj soket girişi tam oturmuyor gibi yerine , sende de şarj ederken böyle oluyor mu?

Asus zenfone demek istediniz heralde. Telefonda oyun oynarken ısınma olabilir ne derece ısınma olduğu anlatman lazım. Ayrıca şarjın gitmemesi için Oyunları arka planda çalıştırma yani oyunu tamamen kapat. 5-6 tane oyun arka planda çalışırsa şarjın gitmesi normal.

Yanlış yazmışım özür dilerim. Ayrıca bu işlerden anlıyoruz yani oyunları tabi ki kapatıyoruz all in one toolbox ile. Telefon o kadar ısınıyor ki inan patlayacak diye korkuyorum artık.

Şimdi sorum şu. Şu ana kadar 3-4 tane inceleme izledim hiçbiri ısınıyor demedi sürekli soğuk dediler. Modern Combat 5 oyunu Asus Zenfone'de çalışmıyordu diye biliyorum ? Güncelleme gelmiş demekki. Sorun teknik bir sorun olabilir.

Modern Combat 4 oyunuyorum 5'i yükledim açılmadı. Asus sitesinde güncelleme yayınlamış onu yükledikten sonra tekrar aynı ısınma olursa garantiye göndereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…