İki üç gündür bilgisayarımda "ASUSGPUFanServiceEx.exe" çalışmayı durdurdu hatası veriyor. ASUS TEKNİK SERVİSİ aradığımda güncellemeler yapıldıysa format yapmam gerektiği yine düzelmiyorsa ekran görüntüsünü mail atmamı istediler. Ben açıkçası onca şeyi yedekleyerek format atmak istemiyorum. Daha güzel bir yol biliyorsanız ve benle paylaşırsanız sevinirim.
Bende de aynı sorun vermeye başladı windows 10 uefi kullanıyorum son güncellemeyi atınca "ASUSGPUFanServiceEx.exe" hatasını almaya başladım umarım çözümü bulunur
sen çözümü bulduysan buraya yazar mısın aynı sorunu bende almaya başladım çılıdırcam
Bende de aynı sorun vermeye başladı windows 10 uefi kullanıyorum son güncellemeyi atınca "ASUSGPUFanServiceEx.exe" hatasını almaya başladım umarım çözümü bulunur
sen çözümü bulduysan buraya yazar mısın aynı sorunu bende almaya başladım çılıdırcam
Valla bende bulamadım zaten sorun sadece görünürde sanırım Çünkü GPU fanım normal olması gerektiği gibi çalışıyor tek farkı Windows açılınca hatayı görüyorum. Çözüm bulursan ya da güncelleme gelirse haber verirsen sevinirim.
Yabanci sitelerden , sorunun güncelleme den kaynaklı olduğu öğrendim. Türkçe sitelerde olmayınca aynı sorunu yaşayan var mı emin olmak istedim. Spectra kaynaklı olabilir mi? Açıkçası emin değilim. Bence değil. Çünkü 3 4 gündür bu hatayı alıyorum. Sorunun çözümünü bulursan ve benle paylaşırsan sevinirim.
Sonunda birisi şu hata için konu açtı. Bende ara tara hiç bir yerde sorunla alakalı bir şey bulamadım, bir tek benim başıma geldiğini düşünmeye başlamıştım. Aynen öyle KB4056892 güncellemesinden sonra böyle oldu. Artık asus tarafından mı çözülecek sorun microsoft tarafından mı bilmiyorum ama birisinin çözmesi lazım artık sinir olmaya başladım şu hataya, mod değiştirdikçe karşıma çıkıyor program da çalışıyor ama nedense çıkıp çıkıp duruyor.
Meltdown ve Spectre acigi icin windiws yeni updateler yapti bu baglamda bazi teknik sorunlar aciga cikmis olabilir bende ayni hatayi aliyorum umarim hemen bir update ile bu isi cozerler..
@benderli nasıl çözdün sorunu ben dün bilgisayar topladım windows güncellemeleri yaptım oyuna giriyorum pubg de uçaktayken bu hata çıkıyor ve kapanıyor bilgisayar @Ahrimar@Husoreyizz siz nasıl çözdünüz