ASUSGPUFanServiceEx.exe hatası

benderli

Hectopat
Daha fazla  
İki üç gündür bilgisayarımda "ASUSGPUFanServiceEx.exe" çalışmayı durdurdu hatası veriyor. ASUS TEKNİK SERVİSİ aradığımda güncellemeler yapıldıysa format yapmam gerektiği yine düzelmiyorsa ekran görüntüsünü mail atmamı istediler. Ben açıkçası onca şeyi yedekleyerek format atmak istemiyorum. Daha güzel bir yol biliyorsanız ve benle paylaşırsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2018-01-08 at 13.41.28.jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-08 at 13.41.28.jpeg
    487,3 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun vermeye başladı windows 10 uefi kullanıyorum son güncellemeyi atınca "ASUSGPUFanServiceEx.exe" hatasını almaya başladım umarım çözümü bulunur :(

sen çözümü bulduysan buraya yazar mısın aynı sorunu bende almaya başladım çılıdırcam

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun vermeye başladı windows 10 uefi kullanıyorum son güncellemeyi atınca "ASUSGPUFanServiceEx.exe" hatasını almaya başladım umarım çözümü bulunur :(

sen çözümü bulduysan buraya yazar mısın aynı sorunu bende almaya başladım çılıdırcam
Valla bende bulamadım zaten sorun sadece görünürde sanırım Çünkü GPU fanım normal olması gerektiği gibi çalışıyor tek farkı Windows açılınca hatayı görüyorum. Çözüm bulursan ya da güncelleme gelirse haber verirsen sevinirim.

+1, 09.01.2018 Windows güncellemeleri sonrası hem asus suit hemde GPU twear fan hatası vermeye başladı.

Not: Asus AI Suite II ASUSGPUFanServiceEx.exe not working after MS KB4056892. - Page 4 Burada da forum açmışlar. Specta güncellemesi nedeni ile olabilir mi acep.
Yabanci sitelerden , sorunun güncelleme den kaynaklı olduğu öğrendim. Türkçe sitelerde olmayınca aynı sorunu yaşayan var mı emin olmak istedim. Spectra kaynaklı olabilir mi? Açıkçası emin değilim. Bence değil. Çünkü 3 4 gündür bu hatayı alıyorum. Sorunun çözümünü bulursan ve benle paylaşırsan sevinirim.

Güncellemeden sonra bende de başladı sanırım genel bir problem bilgisayar açıldığında veya O.C Mode'a geçirdiğimde oluyor.

Sonunda birisi şu hata için konu açtı. Bende ara tara hiç bir yerde sorunla alakalı bir şey bulamadım, bir tek benim başıma geldiğini düşünmeye başlamıştım. Aynen öyle KB4056892 güncellemesinden sonra böyle oldu. Artık asus tarafından mı çözülecek sorun microsoft tarafından mı bilmiyorum ama birisinin çözmesi lazım artık sinir olmaya başladım şu hataya, mod değiştirdikçe karşıma çıkıyor program da çalışıyor ama nedense çıkıp çıkıp duruyor.

Meltdown ve Spectre acigi icin windiws yeni updateler yapti bu baglamda bazi teknik sorunlar aciga cikmis olabilir bende ayni hatayi aliyorum umarim hemen bir update ile bu isi cozerler..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı