ASUS'ta fanlar gözükmüyor

TockPro

Hectopat
Daha fazla  
RAM
GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM PRO 3600MHz
Ekran kartı
6600 XT
Anakart
ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz (OC)
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Hocalarım aklımda sürekli işlemci ısımın 83-86 derecelerde gidip gelmesi takıldı ve ASUS üzerinden fanları Turbo'ya aldım. Ne ses değişti ne gözle görülen bir şey oldu. Hiçbir şey olmadı kısacası. Dedim program üzerinden bakayım bir de ne göreyim fanları görmüyor! Sadece işlemci fanını görüyor. Tekrar tarattım yine görmüyor fanları ne yapacağım şimdi. Kasa: Power Boost X58RGB 650W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım aklımda sürekli işlemci ısımın 83-86 derecelerde gidip gelmesi takıldı ve ASUS üzerinden fanları Turbo'ya aldım. Ne ses değişti ne gözle görülen bir şey oldu. Hiçbir şey olmadı kısacası. Dedim program üzerinden bakayım bir de ne göreyim fanları görmüyor! Sadece işlemci fanını görüyor. Tekrar tarattım yine görmüyor fanları ne yapacağım şimdi. Kasa: Power Boost X58RGB 650W 80+
Kullandığın program ai suite ise sil anakartın kendi sitesinden indir kur. Onun dışında fanların 4 pin mi ve anakarta bağlı mı? (Bazen psu ya bağlı oluyor ondan dolayı kontrol edemezsin o tip fanı)

Kullandığın program AI Suite ise sil anakartın kendi sitesinden indir kur. Onun dışında fanların 4 pin mi ve anakarta bağlı mı? (bazen PSU'ya bağlı oluyor ondan dolayı kontrol edemezsin o tip fanı)

AI Suite kullanıyorum fakat bu programların hepsini anakartın sitesinden indirdim zaten. Psuya bağlı mı emin değilim ama dediğiniz gibi bağlı da olabilir. Yeni konu da daha detaylı anlattım hocam.

Fanlar çoklayıcıya bağlı çoklayıcı da sanırsam PSU'ya bağlı.

AI Suite kullanıyorum fakat bu programların hepsini anakartın sitesinden indirdim zaten. Psuya bağlı mı emin değilim ama dediğiniz gibi bağlı da olabilir. Yeni konu da daha detaylı anlattım hocam.

Çıkartıp bakmadım hocam ama bu fanlar 4 pin mi şimdi?

Dosya Ekleri

• kasa.jpg
    kasa.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 93

Çıkartıp bakmadım hocam ama bu fanlar 4 pin mi şimdi?
Bütün fanları görememenin sebebi çoklayıcı. Onun yazılımını indirmen lazım. (Tam önünden fotoğraf atma imkanın var mı? Araştırayım.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki uygulamayı deneyebilirsin.
Kasanın çoklayıcısının kontrol yazılımını bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı