Asus'taki SSD'yi Yeni Lenovo'ya Takmak

brknkorkmaz

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle konuyu açmadan önce konulara baktığımı belirtmek isterim, benzer sorular ve cevaplar var fakat tam olarak cevabımı bulamadım.
Konuya gelecek olursak, 2 yıldır kullandığım Asus bilgisayarımda kullandığım SSD'de halihazırda kurulu Windows 10 sistemim var. Yeni Lenovo PC aldım, kurulumunu yapmadım. Asus'taki SSD'yi Lenovo'ya taksam, direkt açıp kullanmaya devam edebilir miyim, yoksa formatlamam gerekiyor mu? Sürücü sıkıntısı çıkarır mı? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
BİLGİLENDİRME
SSD'yi direkt Lenovo'ya taktım ve çalıştırdım. Sadece Intel HD Graphics, Nvidia, touchpad ve klavye fonksiyon tuşlarının driverlarını değiştirmek zorunda kaldım. Onun dışında format vs. atmadım. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor, oyunlarımı ve programlarımı kaldığım yerden kullanabiliyorum. Umarım bu bilgi işinize yarar. Teşekkür ederim.

BİLGİLENDİRME
SSD'yi direkt Lenovo'ya taktım ve çalıştırdım. Sadece Intel HD Graphics, Nvidia, touchpad ve klavye fonksiyon tuşlarının driverlarını değiştirmek zorunda kaldım. Onun dışında format vs. atmadım. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor, oyunlarımı ve programlarımı kaldığım yerden kullanabiliyorum. Umarım bu bilgi işinize yarar. Teşekkür ederim.

Bu şekilde çalışıyor evet. Ancak %100 sağlıklı bir yöntem değil.
Windows 10 yüklü bir diski farklı bir bilgisayara taktığınızda o bilgisayarı tanıyor, küçük bir kurulum yapıyor.

Windows etkinleştirmesi isteyebilir. Anahtarın Windows hesabına kayıtlı ise o hesabına giriş yapman yeterli.

Eski bilgisayarından kalma sürücüler varsa onları kaldırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı