ASUS'un servis rezaleti

Baznx

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10100f
Rx 6500 XT Sapphire
12 Gb Ram
500 Gb Wd Black Harddisk
480 Gb Mld Ssd
ASUS aldırmayın, tavsiye etmeyin. Şubatın 27'sinde anakartı garantiye gönderdim bugün yeni elime ulaştı. 12.06.2023 ilk kargo gönderimi olduğunda UPS Kargo'ya numaramı vermemişler geri döndü 1 ay bekledim. Tekrar gönderdiler geldi gönderdikleri kağıda bakar mısınız abi kafayı yiyeceğim, aylardır zaten bilgisayar zaten yok Vatan Bilgisayar'dan böyle tutanak aldığımı üstünü karalamışlar bir de adamlar nasıl bilecek bunu ben yapıp yapmadığımı. Gerçekten iğrenç marka.

Dosya Ekleri

• IMG_8067.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu tür konulara bakıp hareket edeceksek hiçbir şey alamayız, hiçbir siteden alışveriş yapamayız.
Size denk gelmiş olabilir normalde ASUS'un servisi çok iyidir.

Bu tür konulara bakıp hareket edeceksek hiçbir şey alamayız, hiçbir siteden alışveriş yapamayız.
Size denk gelmiş olabilir normalde ASUS'un servisi çok iyidir.

Önceden ekran kartımda asustu aynı sorunları yaşamıştım uygundu diye fiyatı gene ASUS aldım aşırı pişman oldum.

Şahsen ben ikna oldum bundan sonra artık ASUS almam asla.

Dalgası bir yana git şikayetlerine falan 2 aydır anakart bekliyorum her gün ayrı bir dert MSI'de kullandım Gigabyte da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…