ASUS'un VP249QGR monitör ile 3060 ekran kartı uyumlu mu?

Uyumlu hocam.
Monitörlerde uyumsuzluk olmaz, uygun kabloyu taktıktan sonra görüntüyü her türlü alırsın. Sistemde başka bir sorun var.

Başka kablo ile denedin mi?

Hocam monitor çalışıyor kablosa sorun yok ama kasada sorun televizyona bağladım hdm ile yine acilmadi kasa hazie sistem geldikten sonra hix bir şey yapmadım yapmam gereken bir şey var mı?

Sadece HDMI kablosu cikti monitörde kasabada 1 tane HDMI girişi var takıyorum no signal devam ediyor sizce iade edeyim mi kasayı.
Ekran kartının üzerindeki HDMI yuvasını takmanız lazım siz büyük ihtimalle kasaya taktınız kabloyu ekran kartının üzerinde HDMI portu var üstünde siyah kapak vardır belki onu çıkarıp oraya takın.

Evet boşta duran bir kablo var ama kasaya etiket koymuşlar açıldığında yirtilcacak şekilde yırtılırsa garanti kabul etmiyoruz diye not bırakmışlar.

Kasa açılıp takmak gerek sanırsam kasa açarsam garantisi iptal oluyormuş not bırakmışlar mühür gibi etiket var yırtılır ise garanti bozulur demişler.

Kasa açılıp takmak gerek sanırsam kasa açarsam garantisi iptal oluyormuş not bırakmışlar mühür gibi etiket var yırtılır ise garanti bozulur demişler.

Kasayı açmaya gerek yok. GPU'nun portları kasanın arkasından görünüyor. Yukarıda denildiği gibi üstü koruma kapaklıdır. Kapak yoksa zaten açılıp test edilmişlerdir. Siz fark etmiyorsunuz.
Buyrun örnek.

3 saat içine eve gideceğim bakacağım yapamazsam Discord gibi size ulasacabilecegim bir yer verebilir misiniz oradan fotoğraf daha rahat paylaşabilirim.

Arkası böyle kabloyu takıyorum yine de olmuyor ama içinde bir fazla kablo var o mu çıkık acaba 8 tane küçük çukur var içinde.

Dosya Ekleri

• 16892645034533516203536125311262.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 25
  • 16892645528406156940862026074923.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Öncelikle ekran kartının kabloları takılı mı? HDMI kablosunu ilk resimdeki yere takmayacaksın ekran kartının kasanın arkasında kalan kısmında HDMI çıkışı var oraya takacaksın, çıkışların üzerinde koruyucu olabilir onu sök ve kabloyu tak lütfen.

Arkası böyle kabloyu takıyorum yine de olmuyor ama içinde bir fazla kablo var o mu çıkık acaba 8 tane küçük çukur var içinde.

Anakartın portlarını çekip atmışsın. Burayla işin yok. Ekran kartının portlarına takacaksınız kablonuzu. Ekran kartı kasaya montajlı mı?

@mojococo Güzel kardeşim, canım kardeşim, öncelikle sakin ol. O kadar panik durumundasın ki..
Derin bir nefes aldıktan sonra kasanın arkasını komple görebileceğimiz şekilde bir fotoğraf atarsan sana kablonun hangi porta takılacağını göstereceğiz zaten.

Kasa bozuldu diye çok korktum ilkdefa para verip aldim ama kpmik olan şey yaptim kasanin arkasinda altta bir yerle ucu siyah tipa ile tikali bir giris buldum herkese her şey icin teşekkür ederim.

Anakartın portlarını çekip atmışsın. Burayla işin yok. Ekran kartının portlarına takacaksınız kablonuzu. Ekran kartı kasaya montajlı mı?

Yaptım cok sağ ol her şey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…